ה - CJ נוסע גם על וודקה!! למה
ה - CJ נוסע גם על וודקה!! למה??? בשביל מה זה טוב????
אין שום בעיה, הכרתי אחד שגם נס
אין שום בעיה, הכרתי אחד שגם נסע על נפט!!!
תשמע, תראה.. הג''יפ בטוח יסע א
תשמע, תראה.. הג''יפ בטוח יסע אבל השאלה היא מה הנזק שייגרם הרכב מיועד לעשות על דלק עם עופרת. בדלק נטול עופרת יש תוסף אחר, ומנוע הסיקס לא בנוי בשבילו. תפקיד העופרת הוא לשכך את הפעולות של הבוכנות והשסתומים, לכן הוא חיוני למנוע שמיועד לעבוד עם עופרת. אל תנסה את זה, זה סתם יכול להזיק למנוע
תשמע, תראה.. הג''יפ בטוח יסע א
תשמע, תראה.. הג''יפ בטוח יסע אבל השאלה היא מה הנזק שייגרם הרכב מיועד לעשות על דלק עם עופרת. בדלק נטול עופרת יש תוסף אחר, ומנוע הסיקס לא בנוי בשבילו. תפקיד העופרת הוא לשכך את הפעולות של הבוכנות והשסתומים, לכן הוא חיוני למנוע שמיועד לעבוד עם עופרת. אל תנסה את זה, זה סתם יכול להזיק למנוע מצד שני, מנוע הסיקס הוא דבר אמין וחזק, ואם בטעות שמת 95, אני מאמין שהוא יאכל אותו בלי הרבה טענות.
העופרת הוספה אל הבנזין במקור ב
העופרת הוספה אל הבנזין במקור בשביל להעלות את האוקטן. מכיון שהעופרת משמידה את הממיר הקטליטי הומצא הדלק נטול העופרת. הבעיה היא שהעופרת משמשת גם לריכוך המכה שנוצרת בין תושבת השסתום לשסתום כאשר הוא נסגר. אין קשר לבוכנות. כאשר הבינו שמנועים באשר הם, עם או בלי ממיר קטליטי יצטרכו לעבוד עם דלק נטול עופרת מכיון שזה מה שיהיה בשוק כל היצרנים עברו למנועים עם תושבות שסתומים מחוזקות שיודעים לעבוד עם דלק נטול עופרת. למטב ידיעתי, מנועים של אופנועים יפניים מ84 ואילך יודעים לעבוד עם דלק נטול עופרת ומנועים של מכוניות עוד קודם. ממירים קטליטים היו בCJים אמריקאיים עוד בסוף שנות ה70 כך שכבר מאז הם כבר בנויים לעבוד עם דלק נטול עופרת.
אחרי שהתחכמנו והתבדחנו אפשר לש
אחרי שהתחכמנו והתבדחנו אפשר לשאול הרצינות את בעלי הסיקסים שבינינו על איזה דלק הם נוסעים ואם הם ניסו פעם דלק נטול עופרת ?
אייל, אני נוסע עם 96
אייל, אני נוסע עם 96