27 בדצמבר 2000 ב 18:48 6 תגובות 649 צפיות Samorai.com
ציפור לחשה לי נחל צאלים,שי אריק עופר ארז רן תגובות, זאביק גם אתה מוזמן (אני לא בא עם הסמוראי אז לא יהיה לך מה לדרוס),שרון אני מקווה לראות גם אותך.
הוספת תגובה
  • 1. אמיר הסמוראי 27 בדצמבר 2000 ב 18:52

ציפור..??? אולי היפופותם...פיל

ציפור..??? אולי היפופותם...פיל...ממותה... ציפור- בטוח לא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 27 בדצמבר 2000 ב 20:42

האם צחי ? אם כן מה קורה ? אגב

האם צחי ? אם כן מה קורה ? אגב אמיר, אם יצא ואראה אותך השבת - תכין שאקלים... ואיך שמעת נחל צאלים אין לי מושג כי ... ומה עם שי ? אגב, איזה ציפור סיפרה לך את זה ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 28 בדצמבר 2000 ב 08:35

חברים , חזרתי לפעילות בקטן. כמ

חברים , חזרתי לפעילות בקטן. כמו שאתם יודעים אני מאד עסוק בימים אלו.... לגבי הטיול אנחנו מדברים על טיול ביום שבת בלבד, משתתפים שכבר אישרו: אריק2, צחי,אסף. אני יודע שארז עובד ושעופר בחו''''ל או חוזר מחו''''ל בתאריכים האלו אז לא נראה לי רלוונטי שי ש. כנראה יגיע גם. הטיול יהיה לאיזור הדרום הקרוב והצעות יתקבלו בברכה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. eial 28 בדצמבר 2000 ב 11:58

רן אחרי זמן רב שלא ראיתי אותך

רן אחרי זמן רב שלא ראיתי אותך כאן הייתי רוצה לסגור חוב ישן - תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 28 בדצמבר 2000 ב 19:19

בני אל נא תתרגש כל כך...:(((((

בני אל נא תתרגש כל כך...:((((( אני מודה לך על התודה שהבעת ואתה חייב לי זה זמן רב כל כך. בכל מקרה נראה לי שאתבע אותך על שיהוי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. Samorai.com 28 בדצמבר 2000 ב 20:17

רן יהיה לך רכב ?

רן יהיה לך רכב ?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול