פורומים

- שטח 4x4

מתלבט מה לקנות

01 במאי 2008 ב 16:02 8 תגובות 3928 צפיות y205
שלום לכולם, אני חדש כאן ודי טרי בתחום בכלל. אני מחפש לקנות ג'יפון חדש עבור אישתי (אין ברירה מדובר על רכב נכה עם פטור ממיסים). היעוד הוא בעיקר כביש לעבודה עם גיחות לטיולים בשבילי קקל בסופש עם אופציה ליותר מזה בהמשך.  מכיוון שאנחנו זוג צעיר עם מודעות לאיכות הסביבה (ולארנק) חשוב לנו רכב עם ניצולת דלק טובה, נתוני אחזקה סבירים וגם מרווח רגליים (מה לעשות, לצערי אני פשוט לא נכנס בג'ימיני  - אלא אם אני מוציא את המושב הקדמי ומתישב מאחור). לאחר לא מעט מחקר וכאב ראש צימצמתי את האפשרויות: 1. סוזוקי גרנד ויטרה 2. סוברו פורסטר 3. תהיתי אם למישהו יש המלצה או דעה לגבי הג'יפ פטריוט כי הנתונים הבסיסיים שלו נראים טובים. 4. אופציה נוספת שחשבתי לבדוק היא לברר אם ניתן להזמין ביבוא אישי (במידה ובמקרה כזה הפטור ממיסים מביטוח לאומי עדיין בתוקף). 5. הספורטאז' והטוסון נפלו בגלל צריכת דלק גבוהה.   אשמח לקבל גם הצעות נוספות  
הוספת תגובה
  • 1. profile image ilan4x4 05 במאי 2008 ב 15:49

מבין הרכבים שציינת אני הייתי הולך

על הפורסטר בעיניים עצומות - רכב נהדר, מפנק ואם תגביה אותו הוא בכלל יהיה גיפון עביר. גראנד ויטראה היוא במקום השני בסדר העדיפיות שלי . לכתבה על הפורסטר החדש - הקלק כאן לכתבה על הפורסטר המשופצר של רני - הקלק כאן לכל הכתבות על פורסטר באתר השטח - הקלק כאן    

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. y205 06 במאי 2008 ב 09:42

ilan4x4 כתב/ה:
    "על הפורסטר בעיניים עצומות - רכב נהדר, מפנק ואם תגביה אותו הוא בכלל יהיה גיפון עביר. גראנד ויטראה היוא במקום השני בסדר העדיפיות שלי . לכתבה על הפורסטר החדש - הקלק כאן לכתבה על הפורסטר המשופצר של רני - הקלק כאן לכל הכתבות על פורסטר באתר השטח - הקלק כאן    "
    תודה, כרגע אנחנו עדיין בודקים ונראה גם מה ביטוח לאומי יגידו על העירעור שהגשנו לגבי גובה הפטור ממס.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image adini 09 במאי 2008 ב 12:36

פרילנדר

לדעתי רכב אולטימטיבי להגדרתך. אני נכה ונוסע עם פרילנדר מאובזר לצרכים שלי. עובד אתו ונוסע הרבה מאד בשטח. נכון שהוא קצת יקר אבל שווה!!
    בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image אייל בן חיים 09 במאי 2008 ב 21:11

ממליץ לך על

הטריוס החדש גיפון חמוד טיפולים זולים תצרוכת דלק ממוצעת של 10 קמ לליטר נראה קטן אבל מאוד מרווח בפנים וגם הביטוח שלו זול אם תרצה עוד פרטים אתה מוזמן לשאול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image דני דיאמנט 10 במאי 2008 ב 10:31

פורסטר - מומלץ בחום!!!

מנסיוני אין מה להתלבט. הפורסטר נוח במיוחד בכביש (התחדשתי בימים אלה בפורסטר החדש...). איכות הנסיעה בכס=בישים טובה מאוד (והרוב המוחלט של הנסיעות הוא עג כביש) והיכולות בשטח מפתיעות. אנחנו יוצאים במסגרת מועדון סובארו לטיולי שטח לא קלים והפורסטר מתמודד יפה עם שטח בינוני . ניתן להוסיף לו מגן גחון אופציה של הגבהה שהופכת את הרכב לבעל עבירות טובה מאוד!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אליקו 11 במאי 2008 ב 00:07

אני הייתי ממליץ

לך על הטריוס גיפ נפלא מרווח מבפנים יש לנו נכה שגר לידי עם אחד כזה והוא מרוצה מאוד שטח לקקל מתאים לך מאוד אם תרצה עוד פרטים אשמח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. y205 11 במאי 2008 ב 09:02

אמנם עדיין מתלבטים, אך עושה רושם שהפורסטר מתחזק כאופציה המועדפת. עדיין לא קיבלתי את התשובה לעירעור שהגשנו לביטוח לאומי ועל כן הפור עדיין לא נפל. החלטתי לרדת מהטריוס בגלל כמה סיבות, בין היתר כי הוא פשוט צפוף לי מדי (ציינתי כבר שאני גבוה) ונוחות נסיעה היא לא משהו שאני מוכן להתפשר עליו (בכל זאת מעוייד לנסיעות היום יום של אישתי).   תודה על ההצעות. אשמח להודיע מה תהיה ההחלטה לכשתפול.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image דני דיאמנט 11 במאי 2008 ב 09:55

עוד סיבה למה כן לפורסטר

בפורסטר החדש הגדילו את זוית פתיחת הדלתות. ללא ספק מרכיב שעשוי להקל עליכם. ממליץ לכם לגשת לאחד האולמות ולראות בעיניים!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול