פורומים

- שטח 4x4

סרט הג''יפים

27 בדצמבר 2000 ב 20:41 12 תגובות 581 צפיות 4x4hotmail
מי ראה את הסרט? נו?????? הסרט כסרט היה בעיקר נסיון לתפוס אווירה. לא היה תסריט, לא היתה עלילה ובעיקר לא היתה פואנטה. לא ככה? היו כמה צילומים יפים ובעיקר ארוע סקסיסטי של גברים מעשנים לא מגולחים ומדברי גסויות. וכן - מתחרעים על השטח.
הוספת תגובה
  • 1. אמיר הסמוראי 27 בדצמבר 2000 ב 18:49

צדיקים קדושים שלי אולי מישהו

צדיקים קדושים שלי אולי מישהו רוצה לזכות במצווה ? מאחר ופספסתי את הסרט, אולי מישהו הקליט?? תגידו שכן....בבקשה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 27 בדצמבר 2000 ב 18:50

כן, אמיר.

כן, אמיר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אמיר הסמוראי 27 בדצמבר 2000 ב 18:53

חנן - אתה צדיק אפשר לאסוף מתי

חנן - אתה צדיק אפשר לאסוף מתישהוא ולשכפל?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 27 בדצמבר 2000 ב 18:57

זה יקח קצת זמן, אמא שלי הקליטה

זה יקח קצת זמן, אמא שלי הקליטה לי אז כשאפגוש אותה תוכל לקבל את זה. גם אני, אגב עוד לא ראיתי את זה. צדיק?!?!? נו מילא, אומרים שהיכן שבעלי תשובה עומדים אפילו צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד. עכשיו תחשוב על משהו שהוא בדיוק ההיפך...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. עופר פרוזה 27 בדצמבר 2000 ב 19:39

בהקרנת הסרט לא נלקח בחשבון הנז

בהקרנת הסרט לא נלקח בחשבון הנזק לג''יפאים שגם ככה תדמיתם כטוחני שטחים. לדעתי הקבוצה אינה מיצגת את עולם הג''יפאות בארץ ואולי הסרט יגרום לג''יפאים מתחילים לנסות כוחם באתרים המצולמים.... מה לגבי פקחים של הרשות שיחפשו אותנו עוד יותר????? אני לא מתחסד ואוהב גם טיולי עבירות אך לא צריך לסטות מהשביל בשביל לטפס על גרוטאה/סלע מזדמן. שבילי ארצנו רצופים מכשולים ללא הסטיות מהשבילים ובנוסף ישנו הנזק לפני השטח(אני לא מבין בכך אך מקבל את דברי הרשויות שדאגו לשבילים מסודרים ע''''מ לשמור על הנוף).ק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. שרון 27 בדצמבר 2000 ב 20:52

בתכל''ס, לא היו בסרט דברים מדה

בתכל''ס, לא היו בסרט דברים מדהימים מבחינת עבירות, אך היה נחמד לראות קצת ג''יפים בטלויזיה הישראלית ולהציץ להווי של עוד חבר''ה שהמדבר זה הרופא/פסיכולוג/מאהבת שלהם. מעניין מה היה הרייטינג של הסרט ....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 27 בדצמבר 2000 ב 20:57

האם מישהו חושב פה על סרט המשך

האם מישהו חושב פה על סרט המשך ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 27 בדצמבר 2000 ב 21:03

אני חושב שהסרט היה גדול

אני חושב שהסרט היה גדול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. שרון 27 בדצמבר 2000 ב 21:16

אריק, בשביל סרט המשך, אתה צרי

אריק, בשביל סרט המשך, אתה צריך לומר לרונן שיביא את הסוללה הרזרבית למצלמת הוידאו שלו...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אריק2 27 בדצמבר 2000 ב 21:34

במקרה, אמרתי לו אתמול לגבי הסו

במקרה, אמרתי לו אתמול לגבי הסוללה הרזרבית, אבל הוא אמר שאין לו... אבל זה נשקל בכובדדד ראש - להעמיד אותו כצלם למרות שלאחר צפייה בקטעים שהוא צילם בשבת - הבן אדם צילם בקטעים של 5 שניות ואי אפשר היה להבין כלום...בקיצור כישלון. אך לאחר שטיפה קטנה - ניתן לו עוד צ''אנס

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 28 בדצמבר 2000 ב 07:40

חברים צדיקים גם אני לא ראיתי ו

חברים צדיקים גם אני לא ראיתי ולא הקלטתי (כל החסכונות שלי הולכים לג''יפ ולכן לא תיקנתי את הוידאו) אפשר גם לקבל עותק מתי שהו בבקשה ??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת 28 בדצמבר 2000 ב 08:48

יש לי עותק ואני אשמח לתת לך אח

יש לי עותק ואני אשמח לתת לך אחד

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול