העובדה שהם השתתפו בתחרות והיות
העובדה שהם השתתפו בתחרות והיותם ג''יפאים לא מקנה להם את האשור וההצדקה לפגוע הטבע אין שום צורך ליצור שבילים חדשים ולדרוס צמחיה מדברית והכל כדי להוכיח אני ג''יפאי!!! אני חושב שהסרט היה קצת בעייתי מבחינת המסר שהוא רצה להעביר .
בתמונה שצרפת, מצד ימין - רואים
בתמונה שצרפת, מצד ימין - רואים גם כן קוליסים אסורים !!! (ואני לא מאשים אלא מצביע)
כמו שזה נראה החברה האלה נוסעים
כמו שזה נראה החברה האלה נוסעים גם במקומות לא מסומנים במפה קחו לדוגמא את אזור נחל דימונה האזור לא שמורת טבע ושם אפשר לנהוג בכל מקום אז בואו לא נהיה רעים ונתחיל לפרגן לחברה שבסך הכלעושים לנו הגיפאים שרות גדול בהחדרת הנושא לתודעת הציבור אני אישית יכול רק לקנא בחברות בקירבה בגיבוש ובחוויה המופקת מסרט זה
כמו שזה נראה החברה האלה נוסעים
כמו שזה נראה החברה האלה נוסעים גם במקומות לא מסומנים במפה קחו לדוגמא את אזור נחל דימונה האזור לא שמורת טבע ושם אפשר לנהוג בכל מקום אז בואו לא נהיה רעים ונתחיל לפרגן לחברה שבסך הכלעושים לנו הגיפאים שרות גדול בהחדרת הנושא לתודעת הציבור אני אישית יכול רק לקנא בחברות בקירבה בגיבוש ובחוויה המופקת מסרט זה
בנוסף (אמנם לא ראיתי עדיין את
בנוסף (אמנם לא ראיתי עדיין את הסרט), אם נוסעים בתוך תוואי הנחל, ולא על הגבעות מסביב, הפגיעה היא מינימלית, כי לסלעים לא משנה אם הוזזו בכמה ס''''מ, זה לא קוליס בחול שנשאר שנים אח''''כ (ומשנה את נתיב זרימת המים, מכער וכו''), ואפיקי הנחלים, כאשר פעם או פעמיים בשנה זורמים, עושים רה-אירגוניזציה לתוואי בכל מקרה. כך שהפגיעה היא מינימלית. חוצמזה באיזור דימונה, יש מחצבה ענקית שאוכלת את השטח הזה, כל שהוא לא ישאר הרבה זמן.
אתם פורום של גברים טיפוסיים !!
אתם פורום של גברים טיפוסיים !!! מה קרה תנו קצת פרגון לאנשים שבסרט !! היו ביוקוהומה או לא למה זה חשוב הם ג''יפאים אתם גם וזהו !! באו נהנה ממה שאנחנו ונפסיק להעביר ביקורת כל הזמן . אייל
תשמע אייל. אין שום קשר בין פיר
תשמע אייל. אין שום קשר בין פירגון (או אי פירגון) למה שקורה כאן, הם ג''יפאים ואנחנו ג''יפאים, אבל לצערנו הריסת טבע וג''יפאות הם מילים נרדפות בפי חלק (לצערי גדול) מהנהגים בארץ. חלק מאנשים שהגיבו כאן לא הצליחו להשתלט על היצר הגברי, התחרותי, ואולי על הקנאה שבהם, כיוון שהם רצו להיות שם, מאחורי המצלמה, ולכן ירו חיצים בוערים לעבר המשתתפים בסרט. לדעתי אין כוונות רעות בסרט - אלא הוא נועד להשויץ ביכולתם של הנהגים בו. העצוב הוא שזה נעשה בדרך מכוערת שלא מקובלת עלי ועל רבים ממשתתפי הפורום - דבר שהיה יכול להעשות גם בדרכים המסומנות. תראה, זה לא סוד שארץ הקודש מלאה בצדיקים (קח לדוגמה את חבורות הערסים ליד הנ.ג.) שהורסים גם את הטבע וגם הורסים לאנשים מסכנים את הפרנסה, כשהם עולים על ג''יפים, אופנועים וטרקטורונים על שדות מעובדים וטוחנים את הקרקע. ענף הג''יפאות בארץ חולה וזה לא באשמתך או באשמת חלק גדול מהחברים בפורום לדעתי התרופה היא חינוך לאהבת האדמה והפצת התורה לפיה אנו נוהגים. במושבה בה גדלתי, קיבלתי חינוך כזה ואני לא מבין חינוך אחר אבל אולי יש אנשים שלא אכפת להם ממה שקורה סביבם והם מזהמים את הטבע. בשבת האחרונה יצאנו, אני וחברי, לשמורת הר חורשן ואני רוצה להגיד שחיפשנו כמעט 30 דקות (עד שהתיאשנו) מקום נקי לשבת בו לארוחת צהריים - ממש בושה!!! מקווה שנצליח לעשות שינוי בדפוס ההתנהגות של נהגי השטח ונהגי הכביש כאחד ונביא לתרבות נהיגה טובה יותר. אורי.
אורי אני איתך !!!! צודק !!!
אורי אני איתך !!!! צודק !!! אייל
כל מילה חקוקה בסלע !!! בתנא
כל מילה חקוקה בסלע !!! בתנאי שידידינו אריק ושאר גיבורי הסרט לא כיסחו את הסלע האומלל.....