עכשיו גילית לנו שהמים רטובים.
עכשיו גילית לנו שהמים רטובים. זה בסדר אבל מה בדעתך לעשות בעניין? אם בכלל.
לא יודע, רוני, אבל אני בטוח של
לא יודע, רוני, אבל אני בטוח שלך יש כמה רעיונות בראש...
לדעתי צריל לבוא במגע עם הרשות,
לדעתי צריל לבוא במגע עם הרשות, מפעלי ים המלח, מועצת דימונה ערד, עמותת התיירות, מרכז המבקרים וכל כיוצא באלה כדי להוציא לפועל את הרעיון המקורי של נמרוד - Dimona creek pass לשלט אותו - לצלם אותו לתעד אותו להתכנס , לבצע טיולים ומסעות עבירות, ולצלם כל מדרגה וכל סלע, לכנות אותם בשמות, לשים שלטים ועוגני כננות, בקיצור להפוך אותו לקניון ההפתעות. אנמי בטוח שאפשר למצוא לזה גם תקציב וגם נכונות . ''''המקומיים'''' מחפשים אטרקציות ואני בטוח שכמו שאני עשתי חצי עולם כדי להגיע לרוביקון - אחרים ממקומות אחרים יעשו גם כדי לבוא אלינו - אם נדע למכור את זה נכון . ההשקעה היא בעיקר של זמן ומגעים עם הרשויות. אין פה כסף גדול להשקיע. רוני
דבר נוסף שיש לי להגיד בקשר לשמ
דבר נוסף שיש לי להגיד בקשר לשמירת באיזון בטבע: בסרט, כל המקומות היו אך ורק במסלולים ושבילים מוכרים, נמעט איזור נחל דימונה. ופה יש להזכיר שלא בגללנו, איזור זה הוא אינו שמורת טבע !!! כוונתי היא לא שיש עודף בשמורות, אלא בגלל המפעלים הפועלים באיזור (כוחות פוליטי כלכליים בלבד) מקום זה אינו משמש כשמורת טבע ! במקביל, כל עוד מקפידים ליסוע בתוך תוואי נחלים, ושוב, באיזור זה יש יותר גשמים מאשר במקומות אחרים ויותר דרומיים בארצנו, אפשר להבין שלפחות עשרה פעמים בשנה, כל תוואי הנחל משתנה עקב שיטפון. מה גם, ובגלל שאין סיכוי שמקום זה יהפוך לשמורת טבע (ואולי חבל), ניתן לדעתי להשפיע על עיריה כגון עריית ערד (יוקוהמה האחרון הוא דוגמא לכל פסטיבל שמוצע שם), ודחוף ולעזור, זה עלול אפילו להוסיף צבע רב לעיני האנשים.