אחלה רעיון כול הכבוד
אחלה רעיון כול הכבוד אין לכם מושג כמה אני שמח על היוזמה
בטוח שאני אהיה כאן בפורום כול יום
כול הכבוד !!!!
ערב םוב.
בהצלחה לכולנו
כל הכבוד לך ולמחוז דרום על היוזמה המבורכת. אני חושב שיש כאן הזדמנות לגשר ולקשר בין רשות הטבע למטיילים למען שמירה על הטבע של כולנו.
יוזמה מבורכת
אני מצטרף למברכים רבים מאיתנו הגיפאים לפעמים לא מודעים למה זה אסור ואיך העברה פוגעת בטבע, לדעתי הגברת המודעות וההבנה של התוצאות במעשינו , איך זה פוגע בצומח ואיך זה משפיע על החי ועל הסביבה ישנה הרגלים לא טובים אצל המטיילים שבאמת אכפת להם. חובב
סימון גבול שמורת טבע.
סימון גבול שמורת טבע בבקעת סיירים, שהיה ממוקם לאורך הציר השחור 20275 ,החוצה את הבקעה מכביש 12 מזרחה ועד לנחל מלחן,תוקן והועבר למקומו המדוייק. שמעון ממן שהוא אדם יקר, מפקד יחידה באזור בקעת סיירים, נרתם למשימה ונטל חלק עיקרי במבצע-נהיגה בריו,הפעלת המנוף,חפירת בורות,הפעלת שיקול דעת ומשפט מפתח חייבים לסיים את המשימה היום.
חולות סמר
שמורת טבע ? השטח מוגבל לכניסת ג'פים ? חלק ממנו ? תודה
חולות סמר.
החלק הצפוני מדרום לגדר החי-בר ועד מטעי סמר,מוכרז כשמורת טבע- שמורת יטבתה,הנסיעה על החולות אסורה,היא הורגת צמחים(פרקרק פרסי מן מוגן)ומועכת בעלי חיים במחילותיהם: מכרסמים,זוחלים(מינים מוגנים)וחרקים .
זו שמורה סגורה לכל פעילות מוטורית
מי שנוסע מסביב לשמורה יראה שילוט ובחלקים מסויימים גם גדר האוסרת על כניסה עם כלי רכב לשמורה.
ג'פאים שומרי חוק
אחלה פורום, אני מעמין שרוב הג'יפאים שומרים על כללי הנהיגה בשטח,מסלולים מסומנים ומעמין שימשיכו לנהוג כך,הרי רובנו אוהבי טבע,ומטיילם בכייף,
שמורת הפג'ר - לינת לילה
שלום לחברי הפורום וברוכים תהיו על היוזמה לממשק בין המטיילים לפקחים. שאלתי נוגעת לשמורת הפג'ר ברמה . טיילתי לאחרונה באזור ואני מתכננן טיול עם לינת לילה. האם ניתן ללון סמוך לנחל ? (על ציר סימון שבילים ירוק לא נתקלתי בשילוט בנוגע לשמורה) אודה על תשובה רונן
פורום חדש לשמירת טבע
מ2008 הפורום נירדם והחבר היקר אפילו לא נענה, האם פקח הרטג עדיין בתפקידו ?