פורומים

- שטח 4x4

משהו יכול להשאיל לי היי ליפט ל

28 בדצמבר 2000 ב 15:18 6 תגובות 693 צפיות יוסי שנהב
אני מתכוון להחליך שקלים אצלי והייתי שמח לו היה לי היי-ליפט לחצי שעה - שעה, אז אם יש משהו באזור השרון שאוכל להשאיל ממהנו את ההיליפט להיום (ולהחזיר היום), הייתי שמח אם יתקשר אלי 052-229774 בתודה. אורי.
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 28 בדצמבר 2000 ב 13:24

אורי שלום! אני לא באיזור השרו

אורי שלום! אני לא באיזור השרון, אני באיזור ראש העין-שוהם, אבל אם תרצה בכל זאת תוכל לקבל היי-ליפט. ואם תרשה לי טיפ קטן: תרים את הרכב בצורה ישרה למעלה, פעם אחת את כל החלק האחורי ופעם שניה את כל החלק הקדמי, ואל תנסה להרים כל פעם פינה אחת של הרכב ולהחליף שם את השאקל. אם תנסה לעשות בצורה כזו אתה תאכל הרבה חרא, ברגים לא ירצו לצאת ועוד יותר לא ירצו לחזור. אצלי הבסיס של ההייליפט מחובר עם ברגים לבזנ''''ט מסיבי ואז ההייליפט מיוצב ואני יכול להרים איתו את כל החלק האחורי או הקדמי ביחד ממרכז הפגוש. בצורה כזו העבודה היא מאוד קלה ואתה יכול לגמור את כל הג''יפ בחצי שעה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 28 בדצמבר 2000 ב 13:48

אחלה חנן. אז אם לא יהיו מתנדבי

אחלה חנן. אז אם לא יהיו מתנדבים מאזור השרון, אשתמש בשלך. בכל אופן, אם יש מתנדבים (או ליתר דיוק מנדבים) מאזור השרון, תתקשרו אלי בבקשה. תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ofer1 28 בדצמבר 2000 ב 15:51

השאלת הייליפט חבל שאינך עונה

השאלת הייליפט חבל שאינך עונה לסלולרי. רציתי להשאיל לך את שלי. אם זה עדיין רלוונטי - אהיה בבית (נתניה) החל מהשעה 22. נסה טלפונית - 09-8334977, או החל מ20:30 ב-051-705158. להזכירך -בקרת אותי לפני כשבועיים...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 28 בדצמבר 2000 ב 16:19

היי אורי, אם תרצה יש לי היי-ל

היי אורי, אם תרצה יש לי היי-ליפט, אני כרגע בעבודה בהרצליה פיתוח אז תשלח לי EMAIL לכתובת: [email protected] להת'' עופר עם הסמוראי הכחול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. יפתח 28 בדצמבר 2000 ב 18:16

אורי למה לא ביקשת יחד עם השאקל

אורי למה לא ביקשת יחד עם השאקלים, בכל מקרה אתה יודע איפה למצוא אותי. 050-932339

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי שנהב 28 בדצמבר 2000 ב 20:51

חברה תודה על הרצון הטוב, אבל ל

חברה תודה על הרצון הטוב, אבל לקחתי כבר מחנן. פעם הבאה אדע למי לפנות :-)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול