פורומים

- שטח 4x4

הג''יפ הגנוב

28 בדצמבר 2000 ב 16:57 2 תגובות 434 צפיות 4x4hotmail
שוחחתי ארוכות עם מפקד משטרת אשקלון. הקצין טוען כי הוא לא יכול להתמסך על "עדות שמיעה" ולכן מבקש את מי שפועל ראה את המכונית, ויכול להעיד על כך בצורה מסודרת (למשל הפקח של הרשות) להיכנס לכל תחנת משטרה - לא דווקא באשקלון - אולי בדימונה אולי בערד, אולי בבאר שבע - ולמסור את הידוע לו. המשטרה כבר העבירה מידע לתחנות וליחידות הרלוונטיות על הג'יפ ונעשו שורה של פעילויות. צריך לזכור כי המשטרה אינה יכולה לתפוס רכב או כל רכוש או מטלטלין אחר ללא שיש לה הצדקה משפטית לעשות כן. המשטרה גם הזהירה את הבעלים ואת כל אחד אחר שלא להפר את החוק ולא לבצע כל פרובוקציה או פעולת עונשין חמושה כדי לחלץ את הג'יפ. המידע נמסר גם לגורמי המודיעין של המשטרה והם בודקים את העניין במקביל. בקיצור - על מנת שמטרת באר שבע או דימונה תבצע "פשיטה" להבאת הרכב חייבים להצביע להם בוודאות על מקום הימצאו מיד ראשונה ולא מעדות שמיעה. אם זה ניתן - מה יותר מהר יותר טוב. עד כאן. אני לא מוסיף את דעתי האישית - אלא מוסר דברים בשם אומרם. רוני 054444970
הוספת תגובה
  • 1. מיקו 28 בדצמבר 2000 ב 15:45

בקיצור אם השוטר צריך להזיז את

בקיצור אם השוטר צריך להזיז את התחת ולצאת מהמשרד אז הוא לא יכול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image יובל כהן 28 בדצמבר 2000 ב 19:39

אני יוצא בשבת לסיור רגוע בשטח

אני יוצא בשבת לסיור רגוע בשטח ואני מקווה להביא למישטרה את הנ''''צ המדויק של הג''יפ ואז ניראה איך הם מצדיקים את חוסר המעש שלהם

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול