פורומים

- שטח 4x4

לרדת מהג''יפ לבוץ ולחזור בלי ל

28 בדצמבר 2000 ב 17:41 9 תגובות 481 צפיות יוסי דבש
ביום ג' האחרון השתתפתי ביום טיול שערכה עמותת קו לחיים לילדים שהגורל התאכזר אליהם, היה כיף, מלא שלוליות, בוץ וכו'. בשלב מסויים הרכב שנמצא כמה כלי רכב לפני שקע בבוץ וכל השיירה נעצרה. נורא רציתי לראות את השקוע ואת החילוץ אבל המצב היה כזה שלא היה לאן לזוז עם הג'יפ ימינה או שמאלה, ומבט אחד לבוץ שבו אני הייתי שקוע הבהיר לי שהירידה מהרכב תהיה אולי מעניינת אבל נורא מלכלכת ולא היה לי חשק למלא את השטיחים בבוץ. בקיצור ויתרתי על התענוג. אחר כך בבית כששחזרתי את המצב וחיפשתי פתרון למצוקה, נראה לי שעליתי על פתרון שיכול לעזור להרבה גיפאים בפוזיצה דומה. לפתרון קוראים 'שקיות של סופר מרקט'. פשוט מלבישים שקית או שתיים על כל רגל קושרים היטב במעלה הרגל ויורדים לבוץ. רצוי לא לשכוח להוריד את השקיות מהרגליים ולהפוך אותן כך לפני שמתיישבים חזרה ברכב . מיותר לציין שג'יפאי אמיתי לא משליך שקיות משומשות בשטח. אשמח לשמוע תגובות יוסי דבש
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 28 בדצמבר 2000 ב 15:53

אם היה לך JEEP היית יוצא, חוזר

אם היה לך JEEP היית יוצא, חוזר, ובסוף הטיול לוקח צינור ושוטף את האוטו מבפנים...או שלא שוטף...זו הבחירה שלי...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. nadav_h 28 בדצמבר 2000 ב 17:31

תגיד לי....מה אתה עושה כאשר את

תגיד לי....מה אתה עושה כאשר אתה שומע רעש מוזר מתחת לאוטו? אתה מתלבט אם להסתכל או מוותר כדי לא ללכלך את הריפודים.... חביבי..תעורר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. nadav_h 28 בדצמבר 2000 ב 17:33

חוץ מזה יוסי גיפאי ''''אמיתי'

חוץ מזה יוסי גיפאי ''''אמיתי'''' דואג קודם לאוטו ..אחכ לשטיחים!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 28 בדצמבר 2000 ב 17:34

לדעתי מגדילי הראש (כולל אותי)

לדעתי מגדילי הראש (כולל אותי) גם מורידים מכנסיים וקופצים לבוץ בשמחה!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 28 בדצמבר 2000 ב 17:37

עוד דבר חנן פעם הציע לי להפעי

עוד דבר חנן פעם הציע לי להפעיל את המגבים לפני הכניסה לשלולית במהירות גבוה. אני רוצה להוסיף משהו שגיליתי היום. כדאי מאד גם לסגור את החלונות כי חטפתי שפריץ אדיר לתוך האוטו .....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יפתח 28 בדצמבר 2000 ב 18:11

שיטה נוספת שוודאי חשבת אליה הי

שיטה נוספת שוודאי חשבת אליה היא להקפיד לטייל אך ורק בדרכים שחורות , (כביש, למרות שלעיתים האספלט חם וזה לא הכי נעים לעמוד אליו.. דרך נוספת לשמור על הריפוד היא שכבת שמן מנוע שרוף שמונע מבוץ ומים לעבור את שכבת הריפוד ולהזיק לכסא היקר. ושיטה לא פחות נחמדה היא לראות בטלויזיה אחרים מתלכלכים ולשמוח לאד על מר גורלם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. דרור כספי 28 בדצמבר 2000 ב 18:34

לכל החוכמולוגים, שלא לאמר פלצנ

לכל החוכמולוגים, שלא לאמר פלצנים, שענו ליוסי: כמו שנאמר ''''לכל יש זמן ועת לכל חפץ''''. כמו שאתם יכולים ללכלך את הג''יפים שלכם בלי לעשות חשבון, יוסי ובעלי רכב דומה יכולים לנסוע בעיר ברכב נוח ומפנק בהנאה רבה. לכל רכב יש את המגבלות שלו ורכב דו-שימושי בהחלט לגיטימי להשתדל לא ללכלך. אז חיו ותנו לחיות. ולמי שיש ספק, לי אין בעיה לטנף את הפג''רו שלי (ובאותו טיול עשיתי זאת בכוונה רבה להנאת הילדים האורחים) אבל אני בהחלט מודע לכך שבוץ על הריפודים קשה עד בלתי אפשרי לניקוי - ומשתדל למנוע את זה. בואו נמצא נושאים יותר מענינים מאשר לרדת אחד על השני, טוב?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 28 בדצמבר 2000 ב 18:47

לכל בעלי התשובות החכמים. במקו

לכל בעלי התשובות החכמים. במקום להתייחס למעשה היפה שעשה, אתם מזלזלים. כל הכבוד, ואשר לבעייתך כבר קיבלת מלוא החופן עצות. מוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 29 בדצמבר 2000 ב 03:59

זה בסדר-תנו לבעלי הג''יפים האמ

זה בסדר-תנו לבעלי הג''יפים האמיתיים להוציא ולהתפרץ בזעמם המוצדק על הג''יפים העירוניים שנעשים נוחים ומפנקים ומהירים ושקטים בכביש יותר ויותר ואם זאת עדיין מצליחים להגיע לרוב המקומות שבעבר נטען שרק ג''יפ מברזל כגון דיפנדר או סי ג''י מסוגל להגיע ובשביל זה אנחנו מקריבים את הנוחות המהירות השקט האיכות החיים ברכב..מה זאתא ומרת ג''יפ עירוני שנותן את שניהם ביחד ????חוצפה !!(כמובן שאני לא טוען שיש תחליף לג''יפ מברזל) זה בסדר ג''יפאים בעלי ג''יפ אמיתי,מותר לכעוס על האלקטרוניקה שכובשת לכם יותר ויותר מקומות .. דוגמא קלה-כיום יש רכבים עם מערכת בקרת משיכה שמשמת שנעילת דיפרנציאל על כל הגלגלים ..מה זה החרטא הזה ?!?!?!??!!?ומי הדפוק ששם את זה בדיפנדר??????ג''יפאי אמיתי יפרק את המערכת ויתקין לוקרייט .. הם רוצים לעלות את האוטו על ההיי ליפט,לפרק את הבית של הדיפרנציאל בעוד הם נהנים מכל שניה שבה שמן משומש של 20 אלף קילומטר קשים נוזל להם על היד ולהכניס בפנים את הלוקרייט,בעצמם ..ולתת באם אמא של המחשב שחושב שהוא יותר טוב מעבודה מכנית .. כל אחד והראש שלו..לא ככה ..?:)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול