CJ 5
CJ 5
אני לא יודע עם ג''פ''ס הוא 5,
אני לא יודע עם ג''פ''ס הוא 5, אבל ג''יפ CJ-5 הוא ג''יפ ישן, בעל מגוון רכב מאד של חסרונות ויתרונות (ואת זה אני יודע מהכרות של חדשיים בלבד). לגבי הג''פסים, שים לב!! הם טחונים!!! אני לא יודע כמה רצית להשקיע בג''יפ, אבל אני קניתי את ה 5 שלי ב-15K ולדעתי אתה יכות למצוא בקצת יותר 6,7 או 8 במצב מצויין. שלא תבין לא נכון, הג''יפ שלי ספציפית הוא מדהים מבחינת מצבו המכאני אבל בכל זאת הוא בעל 3 הלוכים (כמו הג''יפסים) וזה אומר צריכת דלק עצומה בנסיעת כביש (שד''א לא עולה על 80-90 קמ''ש) ובשטח יש לך יתרון של מרווח סרנים של 84 אינץ'' ושלדה גמישה בטרוף, עם חסרון של LOW מהיר מאד (אם תשאל אותי, מנסיוני הדל אין תחליף ליחסי העברה טובים) אה ועוד חסרון, אין בפנים מקום לכלום פרט לעצמך, לאשה/חבר ולתיקים (לא יותר מידי). שם לב לעצותי!!! 1. הג''יפ הוא ג''יפ ישן בעל קשת רחבה של תקלות, אל תקנה ג''יפ כזה אם אין לך כסף מיותר בבנק. 2. שיהיה לך יום נעים. 3. בברכה. אורי.
חברים. אתם מבלבלים. CJ5 זה לא
חברים. אתם מבלבלים. CJ5 זה לא גפ''''ס. CJ\\% זה CJ\\% וזהו. שנית אי אפשר לרכוש גפסים כי הצבא מוכר אותם לפירוק בלבד. ויש לו סיבות טובות...... חפש בפורום בזה או בפורומים אחרים לפי המילה גפ''ס ותראה כמה דיונים ארוכים בנדון לפני חודשיים בערך.
אם אני לא טועה ג''פס נקרא M-2
אם אני לא טועה ג''פס נקרא M-240 ובכל מקרה יש לו ארבעה הילוכים, קפיצי סליל ומתלים ניפרדים בשני הסרנים.
ג''''''''פס נקרא M-151 ואין ל
ג''''''''פס נקרא M-151 ואין לי מה להוסיף על דבריו של אורי.
1:M240 למי שלא יודע זה סופה...
1:M240 למי שלא יודע זה סופה... 2:לא בטוח אבל אולי A3 האגדי של הצבא האמריקאי הוא אותו גפ''ס שאתה מחפש. נסה באתר הבית של גיפ!
וואלה צודק משום מה ישב לי בראש
וואלה צודק משום מה ישב לי בראש שם הג''יפ שלי.. אני בטוח שחנן יידע בדיוק את השם של הג''פס אז פשוט נחכה..
הג''פ''''ס הוא m151 והא נקרא כ
הג''פ''''ס הוא m151 והא נקרא כך עקב נפח המנוע שלו יש לו בלוק של GM שאותו אתה יכול לימצוא בהרבה מכוניות אמריקאיות בעלי 4 בוכנות וכן הוא מיתהפך בקלות ביגלל מיבנה המיתלים שלו
הג''יפ הצבאי המקביל ל CJ5 האזר
הג''יפ הצבאי המקביל ל CJ5 האזרחי נקרא M38AI והשינוי בינהם הוא בכנפיים מעוגלות יותר חגי
שכחת הבדל של מיתלים שונים גובה
שכחת הבדל של מיתלים שונים גובה וכו'', אבל מי מתייחס לקטנות??