פורומים

- שטח 4x4

רצועת גרירה אל TOYOTA4X4 מהירש

28 בדצמבר 2000 ב 22:51 1 תגובות 452 צפיות הירשל
אהלן ותודה על האינפו... אך אנא הוסף והסבר את עניין רצועת ה-3 ורצועת ה-8 ושלושת השקלים... וכן לכל בעל ידע בנושא אשמח לשמוע.. הירשל.
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 28 בדצמבר 2000 ב 22:33

בגרירה באמצעות רצועה העומס המו

בגרירה באמצעות רצועה העומס המופעל על קורות האורך של השלדה - בעיקר של הרכב התקוע - יכול להיות ניכר עד כדי עיוות השלדה. לכן על מנת למנוע את זה מחברים את הרכב התקוע לרצועה בשני מקומות המחוברים יחד באמצעות רצועה קצרה של 3 מטר. אם המרחק בין שתי נקודות העיגון הוא כמטר הרי שיצרת בבת אחת משולש שוה שוקיים עם 3 זוויות חדות. זה מספקי כדי לפזר את העומסים. את הרצועה הקצרה מחברים למכונית עם שני שאקלים. את הרצועה הארוכה מחברים דרך האוזן שלה מצד אחד ודרך רצועה דומה ושאקלים מצד שני . אם יש לך וו גרירה רציני אפשר לוותר על רצועת הריסון של הרכב המחלץ אבל לא על שאקל. לכן 3 שאקלים ושתי רצועות זה המינימום. וכמובן - זהירות וזוג כפפות. להרחיק סקרנים מהאזור במשיכה עצמה. לפני שאתה ממשיך מכאן - אני ציע לך קורס נהיגה וחילוץ אצל מישהו מהמומחים ושי כאן כמה בפורום. בדוק. DISCLAIMER זהירות! זאת דעתי ואני תומך בה אבל אני לא ממליץ לאף אחדג לבצע שום דבר שהוא אינו מומחה בה. ראו הוזהרתם! פעולות חילוץ עלולות להיות מסוכנות. רוני

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול