מידע על פורסטר באתר
חיפוש באתר השטח לפורסטר נותן 9 תוצאות ששוה לקרוא לפני שמחליטים
אני מחזיק בפורסטר 2001. מבחינת המשפחה חלון הגג הוא ייתרון אדיר. כמו כן, מאחר שהעלת את השאלה באתר זה אני מניח שאתה מעוניין לטייל וכאן נכנסים שני שיקולים נוספים: האם יש למי מהדגמים בקרת משיכה ובנוסף עם רכב קצת פחות חדש יותר קל פסיכולוגית להכנס לשטח וכנל לגבי שיפורים החלפת צמיגים וכויב.
תמתין חודש מפעל הפיס מגריל 90 יחידות
זאת אומרת 30 לפחות ימכרו את הזכייה במחיר הפסד וכדאי לקנות אחת מהם.
קרוב לחודש שאני עם הפורסטר החדש (מנוע 2 ליטר... נוכח מחיר הדלק). ללא ספק קפיצת דרך ענקית קדימה. בנושא בקרת שיוט, היה לי ברכב הקודם ויש גם כעת. שימושי רק בשבת בבבוקר בכביש 6 כשהוא פנוי... גג שמש - ענק (רכשתי דגם XS) וכייפי. גם בדור הקודם היה גדול... ללא ספק - תענוג ממכר! אני בדעה לרכוש הרכב מהדגם החדש. בכל מקרה, בסוכנות י-ם יש מלאי גדול של פורסטרים מהדגם הישן ונמכרים במחיר מבצע.
צריכת דלק של פורסטר ישנה - בסיסי וטורבו
אני מעוניין לרכוש פורסטר וחשוב לי נושא צריכת הדלק (נוסע הרבה) אשמח לדעת מה צריכת הדלק של הרכב ממוצע 80% בחוץ ו 20% בעיר תודה אבנר
צריכת דלק בדגם החדש
ברשותי הפורסטר החדש - 2 ליטר אוטומטי. נושא החיסכון בדלק היקר מאוד כיום, מול עיניי (ולכן לא רכשתי את דגם הטורבו שיכול להגיע ל-1:6בנהיגה סופר חסכונית ורגועה בעיר ו-1:9 במקרה הטוב מחוץ לעיר) . בעיר (ירושלים=הר/עליות חם=מזגן ביום) אני מתקרב ל-1:8 ומחוץ לעיר (מקפיד ביותר על מהירות חוקית) מתקרב ל-1:12. אבל, כשלוחצים על הדוושה - הביצועים נאים אבל הוא שותה דלק בשמחה רבה...