פורומים

- שטח 4x4

תוסף שמן מנוע- גיר

29 בדצמבר 2000 ב 00:58 3 תגובות 1331 צפיות CJBIG
ברצוני לשתף את כל המעונינים לשמר את לב ליבו של הגיפ בו הם נוסעים ידוע כי אויבם הגדול של כמעט כל סוגי המתכות הם המים או אפילו מספיק אדי המים אשר נמצאים באויר(יעידו בעלי מנועי הדיזל באשר הימצאות מים בסולר עקב אדי האויר) לכל מי שצופה בערוץ המכירות של המזרח התיכוןיכול להיתקל במוצר יחסית חדש או יותר נכון קיבל דחיפה חדשה לאור התחרות הגוברת בענף תוספי השמן למנוע וגיר, המוצר נקרא motor up. דבר אחד אני יכול לומר על עצמי לא כל דבר אני מתלהב מימנו, וכל מוצר שאני נותן למנוע שלי ללגום מימנו קודם אני טועם. רכשתי את המוצר הנ"ל ואך אמרתי קודם טעמתי- בפרומו של המוצר היצרן טוען כי התוסף לאחר ערבובו בשמן כבד יותר מהמים ובנוסף נמשך הנ"ל לחומרים מתכתיים. הקרבתי מעט מהנוזל היקר ומהלתי אותו בשמן מנוע במינון של פי 5 שמן על מנת לדלל את התערובת וליצור תערובת אופטימלית עד כמה שניתן בין השמן לתוסף, לקחתי צינצנת מים ובתוכה חתיכת ברזל, להפתעתי כאשר שפכתי מספר טיפות מהשמן שקע השמן בניגוד למה שהיה אמור לקראת ויותר מכך ניצמד לברזל. המסקנה פשוטה ידידי המוצר אכן יכול ומועיל לפעולתו של המנוע. לאחר שהשתכנעתי ב50% שהתוסף עובד ותרם החלטתי לשתף אותכם ידידי בחדשה המרעישה בדקתי בריכבי את תופעות הלואי של התוסף, ובכן למרות שהיצרן מבטיח פעולה מלאה של המוצר גם ללא טיפול במערכת הסיכה בתנאים כמו שהמנועים של הגיפ עובדים לא לקחתי את הסיכון והחלפתי שמן + מסנן והוספתי את התוסף. לאחר דקות קצרות הורגש שהמנוע עובד בצורה שונה ויותר חלקה רעשים פחתו , לחץ השמן בשעון עלה ונראה גם כי טמפ העבודה ירדה במיקצת חשוב לציין כי התוסף לא בא להחיות מנוע גמור אך להערכתי בתור אחד שעוסק בתחום גם בחיי השיגרה יכול התוסף לשמר את האברים הפנימיים של המנוע כמו כן התוסף הנ"ל אינו תוסף דבש בכל מיקה כדאי לקרוא את הנתונים התכנים שהיצרן מספק יחד עם המוצר והכי חשוב ליבדוק את ארץ היצור שהיא ארה"ב שכן ישנם הרבה חיקויים
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 28 בדצמבר 2000 ב 23:13

ועכשיו תסביר מה זה בדיוק עושה.

ועכשיו תסביר מה זה בדיוק עושה. מעבר למה שרואים בפרסומת. שאם זה נכון - הרי זה היה צריך להיות מוצר חבל''''ז משהו משהו. ובכל זאת עוד לא ראיתי חוו''''ד רציניות של כתבי רכב בארץ או בעולם - או אפילו חוו''''ד מקצועית של מעבדה בלתי משוחדת. תקן אותי אם אני טועה. אשמח לטעות כאן. בהחלט. אני דווקא מאלה שמאמינים הן בכימיה והן במטלורגיה. כמובן בשילוב של שתיהן עוד יותר...... רוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. לרדו 29 בדצמבר 2000 ב 06:27

שלום בתור אחד שהמקצוע שלו זה

שלום בתור אחד שהמקצוע שלו זה שמן אני יכול לומר לך, חד וחלק ובצורה הכי חד משמעית כי אם משתמשים בשמנים טובים אין צורך בתוספים למיניהם והם אפילו גורמים נזק. במפעל רציני מחשבים את כמות התוספים השונים שמחדירים לשמן(מינרלי או חצי-סינטטי) באלפיות גרם ע''''מ ליצור שמן מאוזן. אתה לוקח את תוספי השמן, מחדיר אותם לשמן ישן שיש בו משקעים ומצפה לנס, לא נראה לי. בקרוב כתבה מפורטת על שמנים ותוספים למיניהם אמיר (לרדו) ענבל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. CJBIG 29 בדצמבר 2000 ב 16:52

כתשובה ל 2 התגובות קודם כל מבח

כתשובה ל 2 התגובות קודם כל מבחן התוצאה הוא הקובע התוצאה היא שהתערובה נצמדת למתכת את היתר ניתן להבין לבד. לגבי סקרים מאמרים וכו הרי שלעולם לא נידע מי הוא המשוחד לגבי ענין השמנים ''''טובים'''' רציתי לדעת מהו שמן טוב ? שמן סינטטי או חצי סינטטי הרי אנו למעשה לא יודעים מה יש לנו בפנים עד אשר אנו רואים בעין ישנה חברה מאוד גדולה בארץ שתפסו אותה מוכרת שמן ממוחזר כשמן חדש ידעתם ? זוהיא גם התשובה לעינין הסקרים והמאמרים אולי פיספסנו ? לסיכום איש הישר בעינו יעשה אני את הבדיקות שלי עשיתי והבאתי לתשומת ליבכם - לשיקול דעתכם

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול