ועכשיו תסביר מה זה בדיוק עושה.
ועכשיו תסביר מה זה בדיוק עושה. מעבר למה שרואים בפרסומת. שאם זה נכון - הרי זה היה צריך להיות מוצר חבל''''ז משהו משהו. ובכל זאת עוד לא ראיתי חוו''''ד רציניות של כתבי רכב בארץ או בעולם - או אפילו חוו''''ד מקצועית של מעבדה בלתי משוחדת. תקן אותי אם אני טועה. אשמח לטעות כאן. בהחלט. אני דווקא מאלה שמאמינים הן בכימיה והן במטלורגיה. כמובן בשילוב של שתיהן עוד יותר...... רוני
שלום בתור אחד שהמקצוע שלו זה
שלום בתור אחד שהמקצוע שלו זה שמן אני יכול לומר לך, חד וחלק ובצורה הכי חד משמעית כי אם משתמשים בשמנים טובים אין צורך בתוספים למיניהם והם אפילו גורמים נזק. במפעל רציני מחשבים את כמות התוספים השונים שמחדירים לשמן(מינרלי או חצי-סינטטי) באלפיות גרם ע''''מ ליצור שמן מאוזן. אתה לוקח את תוספי השמן, מחדיר אותם לשמן ישן שיש בו משקעים ומצפה לנס, לא נראה לי. בקרוב כתבה מפורטת על שמנים ותוספים למיניהם אמיר (לרדו) ענבל
כתשובה ל 2 התגובות קודם כל מבח
כתשובה ל 2 התגובות קודם כל מבחן התוצאה הוא הקובע התוצאה היא שהתערובה נצמדת למתכת את היתר ניתן להבין לבד. לגבי סקרים מאמרים וכו הרי שלעולם לא נידע מי הוא המשוחד לגבי ענין השמנים ''''טובים'''' רציתי לדעת מהו שמן טוב ? שמן סינטטי או חצי סינטטי הרי אנו למעשה לא יודעים מה יש לנו בפנים עד אשר אנו רואים בעין ישנה חברה מאוד גדולה בארץ שתפסו אותה מוכרת שמן ממוחזר כשמן חדש ידעתם ? זוהיא גם התשובה לעינין הסקרים והמאמרים אולי פיספסנו ? לסיכום איש הישר בעינו יעשה אני את הבדיקות שלי עשיתי והבאתי לתשומת ליבכם - לשיקול דעתכם