בכייף
מועדון טריוס
אייל זה רעיון אני בעד להתראות בוצי
רעיון טוב
בסוף נעשה טיול משולב ג'ימני טריוס 
עוד
ואני מהדרום
טריוס 08 מצטרף
אני מאזור העמקים בצפון.
תיקון
גם אני בפנים
אני נוסע בטריוס בטיולים עם לנדרוברים ולא מתבייש.
גם כשגוררים אותי מהבוץ :-)
JS-DBD
כמה עלו לך המגנזיום?
והאם מקורי מהחברה?
תודה רבה
בעלי הטריוס
תעזרו לענין! תתחילו לבלבל במוח לנציגות החברה!
עדכונים
נוצר קשר ראשוני עם ירון מנהל מכירות ארצי של טריוס שלא פסל את הענין על הסף עדיין בשיחות לגבי הענין פרטים בהמשך אייל
המגנזיום לא מקורי
מועדון טריוס
היי אייל מוכן להצטרף למועדון הטריוס גם לנו מגיע מועדון המשך בדרכך אשמח לעזור לימור
nועדון טריוס
לאור ריבוי הטריוסים גם אצל גיפאים שירדו מרכב גדול כמוני מעונין מאוד להקים מועדון כזה.אני חושב שיהיו הרבה קופצים משום שהרבה פנסיונרים גיפאים קנו את הרכב הזה
מועדון
צריך לפנות ולנדנד ליבואנים להקים מועדון כזה .כדאי להפנות תשןמת ליבם לפורום זה כדי שיראו כמה פעילות יש בנידון ולהזכיר להם שיש בכך פרסומת רבה ראה מועדונים אחרים של מכוניות אחרות.
שוב עידכון
לאחר שיחה עם ירון מנהל השיווק הארצי של טריוס אני אמור לקבל תשובות השבוע אבל לדעתי החברה לא מש מעונינת לתמוך במועדון כזה לצערי בטענה שהיו כל מני מועדונים שנסגרו לאחר שלא הגיעו משתתפים אני מבקש מכח מי שמעונין להצטרף חמועדון כזה לשלוח לי מייל עם פרטיו האישיים נאסוף חברים ואז אפנה אליו עם כמות המעונינים ככל שיהיו יותר נרשמים כך יש יותר סיכויים להקמתו של מועדון כזה בנתיים הוא הבטיח לי תשובה לגבי חולצות כובעים ודגלונים לכל חבר מועדון בואו נרים את הפרויקט הרשמו ונראה מה יהיה אייל
המייל
לאחר
שיהיו מספיק נרשמים נקבע מפגש של כולם ונזמין את נציגי החברה אייל
מפגש בקרוב!!!!
היות ואני מתכנן מפגש של כל בעלי הטריוסים אני מבקש מכל מי שמעונין לשלוח לי מייל עם מספר הטלפון ומיקום בארץ המייל הוא [email protected] אייל
חברה!
412 צפיות איפה כולם??? נא לשלוח לי למייל [email protected] אייל