פורומים

- שטח 4x4

סופת הזעם

29 בדצמבר 2000 ב 10:58 4 תגובות 532 צפיות אורח/ת
חברה אני פשוט המום מהשינויים שחלו בהתנהגותו של הרכב. זוית הגלגול (ללא מוט מייצב) פחתה בצורה משמעותית, אין זריקת זנב וכניסה להיגוי יתר כל סיבוב, אין ישבן ארוך וזה משמעותי ביותר בעלייה של מדרגות רציניות כיון שזוית הנטישה גדלה פלאים - עד עכשיו לא הרגשתי כמה אני מסורס עם הסופה הארוכה ואולי זו אחת הסיבות שנמשכתי למהירות... אתמול נסעתי עם שי.ש לבור בלילה ונדהמתי מהקלילות שלה ומההתנהגות המשופרת שלה במהירות ובעבירות גם יחד. כאן המקום לשבח את בולמי הOME שיושבים לי מאחורה. בעזרתו האדיבה של רוני מגולדטק התאמנו בולמים קשיחים מאד לסרן האחורי ורק עכשיו כשאין את המשקל של הגג והדלת אני פתאום מרגיש מה זה ריסון של מתלה, וכמה הוא משכך ועוצר את הקפיצות של הרכב. כמובן שבכביש האוטו מאד קשה ופחות נוח אבל מה זה בשבילי....:))))) הקיצר, אני מרוצה בטירוף!!!. השלב הבא: התקנת 4 בולמי OME מקדימה מוט מייצב קדמי מוט מייצב אחורי החלפת אוזני H למקוריים של הסופה אולי, החלפת גלגלים למידה המקורית של הסופה
הוספת תגובה
  • 1. nadav_h 29 בדצמבר 2000 ב 12:54

הייתי מוסיף עוד ששה בולמים מת

הייתי מוסיף עוד ששה בולמים מתחת לכסא הנהג בשביל לשכך את הכאבים בכיס ...סתם.. תהנה אחי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אבי.ש 30 בדצמבר 2000 ב 15:04

נו יופי עכשו אתה יכול להירשם ל

נו יופי עכשו אתה יכול להירשם לפאריז דקר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרה משוגעת 30 בדצמבר 2000 ב 17:48

ולכן אולי כדאי לך לחזור לכיוון

ולכן אולי כדאי לך לחזור לכיוון העבירות, לא? כמה תחרויות ראלי מהירות יש לנו כאן? בכל מקרה, אל תשים לב להערות העוקצניות. הסופה שלך נראית היום קרבית ומקורית ביותר. כל הכבוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרה משוגעת 30 בדצמבר 2000 ב 17:48

ולכן אולי כדאי לך לחזור לכיוון

ולכן אולי כדאי לך לחזור לכיוון העבירות, לא? כמה תחרויות ראלי מהירות יש לנו כאן? בכל מקרה, אל תשים לב להערות העוקצניות. הסופה שלך נראית היום קרבית ומקורית ביותר. כל הכבוד.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול