פורומים

 - שטח 4x4

זהירות באש

17 במאי 2008 ב 17:34 6 תגובות 18844 צפיות profile imageגלעד4X4
שלום לכולם ברצוני לספר על מקרה עצוב של חוסר זהירות גובל ברשלנות שסופו בשריפה גדולה. מטיילים שטיילו בנחל יבניאל ביום שישי האחרון עצרו להכין קפה הדליקו אש וגרמו לשריפת ענק שכילתה את כול נחל יבניאל הנזק שנגרם לחי ולצומח הוא נזק אדיר. למה אני מספר לכם את זה ? כי אנחנו כולנו מטיילים בטבע ואכפת לנו מהטבע רק צריך להיות יותר זהירים יש לחשוב טוב טוב לפני שעושים במיוחד בכול הקשור באש ובקיץ .
הוספת תגובה
  • 1. profile image סיגל אדלשטיין 17 במאי 2008 ב 16:39

    ובנחל יהודיה היתה שריפה שלשום ומה יהיה עם כל הנהגים שזורקים  בדלי  סגריות  דולקות מהחלון מה הם פוחדים ללכלך את המאפרה ברכב? הם לא חושבים שזה גורם לשריפות? חינוך לקוי .חבל.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image סיגל אדלשטיין 17 במאי 2008 ב 16:42

    נ.ב. מדוע הכותרת של תגובה 1 אינה מועתקת לתגובה 2 כמו בג'יפטריפ?

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 17 במאי 2008 ב 17:28

    העתקת תגובות לכותרת

    הכותרת של התגובה פתוחה לשינוי, אבל אבקש מגיא המתכנת של האתר למלא את הכותרת בכותרת של תחילת השרשור כברירת מחדל (אלא אם ירצה המגיב לשנותה).

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image גלעד4X4 17 במאי 2008 ב 17:38

    נאמן ניקיון

    יש דבר כזה שנקרה נאמן נקיון של המשרד להגנת הסביבה אזרחים יכולים להפוך לאוכפי חוק ולרשום דוחות לאנשים מלכלכים שזורקים לכלוך ובין השאר סגריות שגורמות לשריפה

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image סיגל אדלשטיין 19 במאי 2008 ב 12:02

    נאמן נקיון

    הכל על הגב שלנו? מה עוד?

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי- רשות הטבע והגנים 22 במאי 2008 ב 07:21

    נקיון.

    לגבי נקיון,מה שלכאורה נראה כבעיה אסטטית,הופך להיות מוקש בטן לחיות הבר, מקרה שקרה לאחרונה באזור שיזפון,אחד הפקחים כשסייר בלילה,הבחין בשועל מצוי צעיר,כשצנצנת פלסטיק תפוסה בראשו,כך שאותו שועל צעיר לא יכול לאכול,לשתות ולראות, לאחר סיורים רבים בלילות,תצפיות והצבת מלכודות, לא הצלחנו  ללכוד את השועל כדי לחלץ ממנו את צנצנת הפלסטיק,רוב הסיכויים שהשועל הצעיר לא ישרוד,חבל מאוד. 

    הוספת תגובה צטט והגב
ביטול