אני לא מאלה שעוקבים אחר הנעשה
אני לא מאלה שעוקבים אחר הנעשה באתר בצורה שוטפת.אני רק לא מבין איך מבין כל הידענים שביניכם ,אף אחד לא מגיב לבעיה כל כך קשה שיכולה לקרןת לכל אחד מכם?
למה שהרשויות יתיחסו לגניבת ג''
למה שהרשויות יתיחסו לגניבת ג''יפים בצורה אחרת מאשר גניבת כל רכב אחר? אנחנו יכולים רק לדאוג לאמצעי מיגון וביטוח. יש לך הצעות אחרות?
מה קורה עם עמותת הגיפים הישראל
מה קורה עם עמותת הגיפים הישראלית?מי מהחברה קרוב לתקשורת.?
לא יתכן מצב בו הגיפים ,הנשמה י
לא יתכן מצב בו הגיפים ,הנשמה יעלמו ולא לשם פירוק אלא לשם שימוש יום יומי של הבדווים.זה אבסורד שחייב להיפסק ולדעתי כתבה בתקשורת יכולה לעשות שרות מעולה למען הפסקת מצב לא יתכן שכזה.אז עוד פעם...האם יש בינינו מישהו שקרוב לתקשורת?
לסופה שלום! גם אני בעל סופה,
לסופה שלום! גם אני בעל סופה, ושנינו, כמו כל בעלי הסיקסים/ סופות על הכוונת של הגנבים. הבעייה שלנו, כמו של כל שאר בעלי הג''יפים ואולי של כל בעלי הרכב בישראל בכלל לא מעניינת לא את המשטרה ולא את רשויות החוק. ואתה יודע מה? גם לא את התקשורת. וכל זה למה? עד כמה שזה יישמע תוקפני ותלוש מהמציאות, למדינת ישראל יש אינטרס ברור שיגנבו לנו את המכוניות. מפני שאז נקבל את כספי הביטוח, ובהם נרכוש מכוניות חדשות, וכידוע, רכב חדש שעולה על הכביש משמעו הרבה מאוד כספי מסים שיזרמו לקופת המדינה. ב. כל פעולה של המשטרה כנגד הבדואים תנוצל על ידי יפי נפש למיניהם ועל ידי חברי כנסת ערבים לזעקה כנגד ה''''גזענות'''' וה''''אלימות'''' נגד הבדואים. כידוע לך אנחנו נמצאים כיום בתקופה קשה ורגישה מבחינה פוליטית, ובמיוחד לאחר המהומות בהן נהרגו אזרחים ערבים. היום, פחות או יותר, הם עושים מה שבא להם, והמדינה מעדיפה להתעלם מההשתנה הפומבית שלהם על החוק ולהעדיף לומר שיורד גשם... ג. התקשורת מתעניינת יותר בש''''ס ובמרצ ובסקרים על ראשות הממשלה מאשר בג''יפ שנגנב ממך או ממני. גניבת רכב הפכה לעניין של מה בכך במדינת ישראל. בדיוק כמו ירי על הבתים שלנו, רציחות של נשים על ידי בעליהן האלימים ואונס של ילדות קטנות. כל אלה לא יתפסו יותר מאשר ידיעה קטנה בעמודים האחוריים בעיתון. אני יודע את זה כי אני עובד בעיתון. חבל על העצבים שלך, תעשה ביטוח לסופה, ותשמור עליה טוב טוב. אל תצפה לכלום מהמדינה והמשטרה. אלה רק יעשו הכל כדי למצוץ ממך כסף.
פרה משוגעת נו.. אז אולי במקום
פרה משוגעת נו.. אז אולי במקום שלא תישן בלילה תמכור לי אותה?