פורומים

- שטח 4x4

בולמי זעזועים

30 בדצמבר 2000 ב 10:56 4 תגובות 2023 צפיות אנצי
לפורום? אתמול גיליתי שאחד מבולמי הזעזועים בהיילקס 4X4 רטוב וההתלבטות היא איזה בולמים להרכיב שגם יגביעו את הרכב מבלי לשנות עוד משהו(קפיצים)
הוספת תגובה
  • 1. גדי מאיר 30 בדצמבר 2000 ב 09:42

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא ניתן להגביה רכב ע''''י החלפת בולמים. השיפור היחיד שניתן לבצע באמצעות החלפת בולמים, מעבר לשיפור בנוחות הנסיעה, הוא שיפור במהלך המתלה שהם מקנים לסרן - בולם משופר יכול להפתח ולהתארך למרחק גדול יותר מהמקורי וכך לשפר את יכולת העבירות. אני בטוח שרוני מייד יתן לך מק''טים של בולמים תחליפיים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. רמי לימון 30 בדצמבר 2000 ב 12:35

חברים יקרים ! מה שאתם אומרים

חברים יקרים ! מה שאתם אומרים כאן זאת אי ידיעת הנושא... א- תפקידו של הקפיץ הוא לספוג את החבטות ומהמורות הדרך. א/1 לקפיץ יש נטיה להמשיך לקפוץ לאורך זמן, אי לכך הוא זקוק למשהוא שיעצור אותו ובדרך כלל רצוי כמה שיותר מהר. ב- בולם הזעזועים ההוא המרכיב שבא לרסן את הקפיץ ולעצור לו את פעולת הדילוגים. בולם הזעזועים לא משנה את מהלך המתלה אלה אורך מהלך המתלה הוא זה שקובע איזה אורך בולם יותקן ברכב. בכבוד רב רמי לימון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 30 בדצמבר 2000 ב 20:09

ובנוסף, מעבר לקפיצים ארוכים יו

ובנוסף, מעבר לקפיצים ארוכים יותר, כן מגביה את הרכב וגם מצריך בולמים ארוכים יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. יורמי 31 בדצמבר 2000 ב 17:01

בולמי זעזועים להיילקס סטנדרטי

בולמי זעזועים להיילקס סטנדרטי לך על קוני או רנצ''ו 5000 ארוכים יותר בפתיחה וגם בראש הליגה הם רנצו'' 9000 וכמובן אולדמן אמו.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול