פורומים

- שטח 4x4

טאטא סהרה

30 בדצמבר 2000 ב 16:19 2 תגובות 1613 צפיות עופר פרוזה
מאיר שטח בטוח? אולי עקב כך שיש לך לקוח בעליו הגאה של סהרה תציג לנו מבחן דרך של הג'יפ מבחן ארוך טווח? עלויות טיפול מול מחירי יבואן ובקיצור האם הג'יפ יכול להוות תחליף דיזלי לחסרי אמצעים?ק
הוספת תגובה
  • 1. פרה משוגעת 30 בדצמבר 2000 ב 17:25

עופר, אני רואה שעדיין לא נרגעת

עופר, אני רואה שעדיין לא נרגעת מהטאטא ועדיין חושב שיש כאן מציאה. מה אני עוד יכול להוסיף על כל מה שנטחן בנושא הזה בפורום השני? שום דבר. רק אל תשכח שמה שנראה בהתחלה זול, עולה אחר כך מאוד מאוד ביוקר. אני מאוד ממליץ לך לנסות ולנסוע ברכב הזה ולהבין לבד. אתה תרגיש כאילו חזרת בזמן 30 שנה אחורה בהשוואה לפרוזה שלך. חבל על הכסף, ואל תיתן למנוע הדיזל להשלות אותך שהאחזקה של הגרוטאה ההודית תהיה כל כך זולה. אוטו זה לא זוג נעליים. אוטו לא זורקים כשהוא מתחיל להתבלות. כמו שהטאטות מורכבות, הן לא צפויות לתת לך חיים שקטים ונטולי דאגה. תחשוב על זה טוב טוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. גדי מאיר 30 בדצמבר 2000 ב 19:26

השבוע הופיעה בעתון הארץ כתבה ש

השבוע הופיעה בעתון הארץ כתבה שבה עיתונאי הרכב הבכירים של ישראל בחרו את מכונית השנה שלהם ואת המכונית הגרועה של השנה. באותה כתבה נכתב, אם אני לא טועה ע''י אנשי ''אוטו'' שהטאטא שלהם לא גמרה את המבחן כי היא התפרקה ושבקה חיים לחלוטין. ועל זה נאמר: אתה יכול 88''! (ארגון נפגעי הדלתא)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול