26 במאי 2008 ב 23:39 6 תגובות 2061 צפיות tzakra
יש לי את האקספלוריס 600 של מגלן, הבעייה שהמחשב לא מזהה את המכשיר בחיבור דרך ה USB, אז לפני שאני זורק את המכשיר לפח, 1 - האם הבעייה במחשב, לשדרג ליציאות USB חדישות  יותר. 2 - האם ההגדרות במכשיר נכונות - איך אדע מה הם? 3 - מישהו יכול לעזור לי, אני די מיואש.
הוספת תגובה
  • 1. profile image bandora 28 במאי 2008 ב 15:42

היי   תן יותר פרטים :   איזה מחשב ואיזו מערכת הפעלה ? איזה תוכנת ניווט ? יש דרייבר ל-GPS ? מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. tzakra 28 במאי 2008 ב 22:32

לא מזהה 2

יש לי פנטיום 2 עם XP רגיל, התקנתי את תוכנת הנוויגייד
    וכמובן את התוכנות שהגיעו עם המכשיר, דרייברים למכשיר ואת תוכנת המפה שהגיעה בדיסק נוסף. ניסיתי להחליף ולחבר את המכשיר בין 4 יציאות ה USB שיש במחשב, האם יכול ליהיות שה USB לא תומך ב USB2, או אולי הכבל של המכשיר לא תקין,
    בכל מקרה תודה על התגובה, אני אנסה להתקין את התוכנה והדרייברים במחשב אחר ולראות את תגובת המחשב למכשיר.

שי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 29 במאי 2008 ב 04:50

התוכנה לא תזהה את המכשיר

שים לב כי תוכנת הנביגייד אינה יודעת לעבוד מול האקספלוריסט - לשם כך יש תוכנות המרה - ראה כתבות ניווט באתר. שאתה מחבר את המכשיר למחשב צריך להיפתח חלון ''סייר'' כאילו חברת דיסק און-קי. וחוץ מזה: ה-600 הוא מכשיר סוף הדרך כך שאין אתה זורק אותו לפח אנא שלח נ.צ. של מיקום הפח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. tzakra 29 במאי 2008 ב 16:30

נ.צ של המכשיר

עופר שלום,
    הבעייה העיקרית היא שהמחשב לא מזהה את המכשיר כ דיסק און קי, ברגע שזה יקרה כל הבעיות יפתרו,
    אני מניח שצריך להחליף במחשב שלי את יציאות ה USB לחדשות יותר,
    לגבי הנ.צ - אני בפתח תקוה

תודה,
    אני מניח שרק בעוד שבוע אטפל בנושא הזה, אני בדרך לאילתתבלו גם אתם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. oron 29 במאי 2008 ב 22:36

אני לא בטוח שאתה צודק

אהלן, אני לא בטוח שאתה צודק לגבי החיבור USB החיבור הישן אמור לתמוך גם בחיבור החדש רק בביצועים נמוכים יותר. אבל- יכול להיות שאני טועה. בהצלחה ואם לא הסתדרת יש לי חבר טוב שמתעסק עם זה המון אז אני יכול לחבר בינכם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. nec 31 במאי 2008 ב 14:12

חיבור מגלן למחשב

בשרשור הבא תוכל להעזר, יש מקבילות לבעיה שאתה מעלה.  

בעית not recognized

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול