פורומים

- שטח 4x4

שמורת הפג'ר - לינת לילה

27 במאי 2008 ב 09:34 5 תגובות 19776 צפיות profile imagerona9
שלום לחברי הפורום וברוכים תהיו על היוזמה לממשק בין המטיילים לפקחים.
שאלתי נוגעת לשמורת הפג'ר ברמה . טיילתי לאחרונה באזור ואני מתכננן טיול עם לינת לילה.
האם ניתן ללון סמוך לנחל ? (על ציר סימון שבילים ירוק לא נתקלתי בשילוט בנוגע לשמורה)
אודה על תשובה
רונן
הוספת תגובה
  • 1. E.B 27 במאי 2008 ב 10:49

rona9 כתב/ה:
    "שלום לחברי הפורום וברוכים תהיו על היוזמה לממשק בין המטיילים לפקחים.
    שאלתי נוגעת לשמורת הפג'ר ברמה . טיילתי לאחרונה באזור ואני מתכננן טיול עם לינת לילה.
    האם ניתן ללון סמוך לנחל ? (על ציר סימון שבילים ירוק לא נתקלתי בשילוט בנוגע לשמורה)
    אודה על תשובה
    רונן
    "
    לרונן שלום .בקשר ללינת לילה בפגר הקטן ברמה אני ומשפחתי הינו בטיול באזור לפי מסלול של ברקאי והגענו לפגר ובדיוק עזבו מהמקום שני זוגות עם ילדים קטנים שהיו במקום שני לילות ולפי מה שהם סיפרו היה מדהים .רק צריך לדאוג לחומר נגד יתושים (יש מליון יתושים),מים לשתיה ותאורה .וכמובן לנקות אחרי .בטוח שתהנו,ארז.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שחר11 27 במאי 2008 ב 11:06

אנחנו היינו שבוע שעבר וביקרו אותנו חבורת חזיריבר לתשומת ליבכם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image סיגל אדלשטיין 27 במאי 2008 ב 15:30

חזירי בר יכולים להופיע גם בשעות היום ולא רק בלילה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image גלעד4X4 27 במאי 2008 ב 17:16

חזירי בר

אכן סיגל צודקת חזירי בר יכולים להופיע גם ביום אבל זה ממש נדיר כי הם מאוד פחדנים וזהירים. לגבי לינה בשטח, אם זה לא שמורת טבע ולא שטח אש, אז מותר לישון ,אבל בכול מקרה כדאי לתאם זאת עם הפקח של רטג ,כדי שהוא ידע שיש אנשים בשטח, משתי סיבות, אחת אם הפקח רואה בלילה פנסים הוא עלול לחשוב שאלו ציידים ואז הוא סתם מתזז, סיבה שניה בטיחות טוב שהוא ידע שישנם אנשים בשטח בלילה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. oron 29 במאי 2008 ב 22:52

נחל שוח {הפג'ר } שמורת טבע

ידידי אני חושב שאתה טועה נחל שוח ובתוכו הפג'ר מוגדרים כשמורת טבע http://inature.dreamhosters.com/wiki/%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A0%D7%97%D7%9C_%D7%A9%D7%95%D7%97_%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9F_%D7%A0%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%94 הקישור הנל מסביר על נחל זה ומציין שהוא שמורה- לגבי אפשרות לינה הפקח המקומי יידע להסביר לך בצורה הטובה ביותר האם מותר או אסור - אני מכיר שאסור. בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול