פורומים

- שטח 4x4

לפני קניית ספורט''ג

31 בדצמבר 2000 ב 11:11 12 תגובות 1354 צפיות gradar
אני מתעתד לרכוש קיה ספורטג אודה על עזרתכם בשאלות הבאות: א. אמינות כללית ובשטח ב. עבירות ללא זיק אבל ערוגות,חבר,מרזבה וכדומה ג. שיפורים מומלצים אבל עם שפיות ושימושיות יום יומית ד. סחירות
הוספת תגובה
  • 1. ג''יפטריפ 31 בדצמבר 2000 ב 09:53

דבר עם שי-קיה (הוא בעל אחת מש

דבר עם שי-קיה (הוא בעל אחת משופרת ומיועדת למכירה)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. radar 31 בדצמבר 2000 ב 11:14

אני מעוניין בדאות נוספות ו...

אני מעוניין בדאות נוספות ו... שאלה נוספת מה צריכת הדלק האמיתית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4hotmail 31 בדצמבר 2000 ב 11:56

בשבת האחרונה ביצענו כמה דברים

בשבת האחרונה ביצענו כמה דברים די מוטרפים בנחל דימונה והרריה והקאיה השתתפה ללא כל רגשי נחיתות. לציין שהיא ממוגנת כדבעי מלמטה - בלוחות אלומיניום שלמים + צמיגי קומהו 235 על 75 על 15 ונהג חבל''''ז כמובן!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 31 בדצמבר 2000 ב 12:03

גיא רדר זה גיא רדר שאני מכיר ע

גיא רדר זה גיא רדר שאני מכיר עם הKTM 250, 620, XR650? לשאלתך, אמנם אתה כרגע לא מתכנן לעשות את הזיק, אבל מי יודע מה תרצה לעשות בהמשך, וגם לגבי מה שאתה רוצה לעשות עכשיו למה לא ללכת על רכב דומה אבל עם אפשרויות הרבה יותר נפוצות לשיפורים כמו נעילות דיפרנציאל מקדימה ומאחורה כמו הסוזוקי ויטרה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. radar 31 בדצמבר 2000 ב 12:23

שלום חנן כן זה אני (כיום עם קי

שלום חנן כן זה אני (כיום עם קי.טי.אם 400) ובעתיד מי יודע? האם הוויטרה הארוכה לא נחותה מהקיה? בעיקר בתחום המנוע, גיר יותר ארוך ובעיקר המממון+ פלסטיקים מסביב? חוץ מזה היא גם יותר יקרה האין שיפורים נפוצים גם לקיה, בעיקר נעילה אחורית?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 31 בדצמבר 2000 ב 12:49

גיא שלום! אני לא מכיר את הקיה

גיא שלום! אני לא מכיר את הקיה או את הויטרה הארוכה. יש לי היכרות ארוכה ואינטנסיבית עם הויטרה הקצרה והיא רכב נהדר. כמו שכבר כתבתי, ניתן לשים לה נעילות דיפ'' קדימה ואחורה בעלות של בין 2000-12000 ש''''ח לשתי נעילות, לקיה אין נעילות בכלל, למיטב ידיעתי, וזה, לטעמי כמובן, השיקול אולי הכי חשוב בבחירת רכב שגם אמור לנסוע בשטח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פרסום 31 בדצמבר 2000 ב 12:50

אם זה יענין אותך בעתיד אז מגוו

אם זה יענין אותך בעתיד אז מגוון השיפורים לויטרה הוא נרחב עוד הרבה יותר, בין היתר, שינוי יחסי העברה בסרנים, שינוי יחס ההעברה בטרנספר ועוד ועוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. radar 31 בדצמבר 2000 ב 12:53

שוב האם אתה מדבר על הויטרה החד

שוב האם אתה מדבר על הויטרה החדשה או הישנה אני מדבר על הגרנד ויטרה החדשה האם גם לה יש את האפשרויות האילו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. פרסום 31 בדצמבר 2000 ב 12:57

אני מדבר על הישנה יותר. לגבי ה

אני מדבר על הישנה יותר. לגבי ההבדלים בסרנים ובטרנספר, אם ישנם כאלה, כדאי לך לשאול מישהו מקצועי יותר כמו מוסך ''''אוטוקליניק'''' או באינטרנט www.rocky-road.com www.calmini.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. radar 31 בדצמבר 2000 ב 13:35

האם יש מנוסים בגראנד ויטרה?

האם יש מנוסים בגראנד ויטרה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 31 בדצמבר 2000 ב 15:38

אני רוצה להביע את דעתי על הקאי

אני רוצה להביע את דעתי על הקאיה, במך הכרותי הארוכה עם אחת, של חברי. עבירות מעולה, למעט בעיית גובה נוראית. דיפרנציאל אחורי מוגבל החלקה. מיתלים מצויינים ונוחים. זווית גישה ונטישה מעולות, אפילו כשהרכב נמוך כמו פרייבט. צריכת (צריחת) דלק של 1 ל 8 בערך בכביש המהיר! אמינות, ככה ככה.. לא ניתקענו בשטח אבל בהמשך ההתעללות ברכב צצה בעייה חשמלית כלשהי במנוע. חוץ מזה הלך לה מחזיר שמן אחורי ועימו גגר אחריו את הדיפרנציאל לעולמו. הרכב נוסע טוב מבחינת זמינות כח, אבל צריך להתרגל לתגובות הגיר ללחיצה. כל לחיצה מורידה הילוך עד שמתרגלים. מה שהקאיה צריכה זה צמיגים גדולים יותר, הגבהה ומיגון תחתון, והרי לך רכב שטח חזק מאוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. ג''''יפאי 12 במרץ 2001 ב 21:25

,והיכן כדאי לבצע את ההתקנה,כמה

,והיכן כדאי לבצע את ההתקנה,כמה עולה מיגון כזה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול