פורומים

- שטח 4x4

מה עדיף קצר או ארוך????

31 בדצמבר 2000 ב 18:39 7 תגובות 1082 צפיות אורח/ת
שלום ידידי היתי רוצה לדעת איזה ג'יפ עדיף קצר או ארוך ומה הם היתרונות והחסרונות של כול אחד!! (מדובר בג'יפ סופה!!!)
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 31 בדצמבר 2000 ב 17:02

1.מכאנית - אותו הדבר 2.את האר

1.מכאנית - אותו הדבר 2.את הארוך אפשר לקצר אבל את הקצר אי אפשר להאריך. ובאמת, בארוך יש הרבה יותר מקום, אבל גם יש את הדבר הזה שעושה רעש כאשר עולים ויורדים מדרגות.. בקיצור - תגדיר לעצמך מה אתה רוצה מהאוטו (שיקולי מקום, שלי במקרה מתחילים להציק...)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. רועי_ 31 בדצמבר 2000 ב 20:01

ברק מתברר לי יותר ויותר שככל

ברק מתברר לי יותר ויותר שככל שהסופה ארוכה יותר יש יותר מקום לחלודה....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 01 בינואר 2001 ב 02:49

בכלליות: יתרונות הארוך- 1.נו

בכלליות: יתרונות הארוך- 1.נוחות משופרת עקב בסיס גלגלים ארוך יותר 2.יתרונות הגודל -הרבה מקום יותר,יכולת הסעת יותר נוסעים,וגם רישוי לזה חסרונות הארוך- 1.כבד 2.זויות גישה נטישה ובטן קטנות משמעותית מהקצר בשל סרחי העודף ובסיס הגלגלים הארוך(בטן)א יתרונות הקצר- 1.קל 2.זויות גישה נטישה ובטן משופרות,עקב העדר סרחי עודף 3.מזה נו בעת עבירות טובה יותר חסרונות הקצר- קופצני ופחות נוח עקב בסיס גלגלים קצר 1. 2.פחות נוסעים 3.הרבה הרבה פחות מקום

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 01 בינואר 2001 ב 06:33

שניר, בקשר ל1 ול2 אתה טועה ובג

שניר, בקשר ל1 ול2 אתה טועה ובגדול: בסיס הגלגלים הוא אותו בסיס בשניהם !!! אצלי ברישוי לסופה קצרה מותר לי להסיע 7 אנשים !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 01 בינואר 2001 ב 07:31

שניר. אתה טועה ומטעה. אל תענה

שניר. אתה טועה ומטעה. אל תענה אם אינך יודע. אין כלל הבדל במרחק בין סרני הסופה הארוכה או הקצרה. ההבדל היחידי הוא שבארוכה יש סרח עודף מאחורי הסרן האחורי והוא פוגע בזוית הנטישה אך אין לו שום קשר לזוית הבטן-זו נותרת אותו הדבר בשני הרכבים. בכל מקרה, סופה ארוכה נותנת הרבה יותר מקום לציוד ומאפשרת להסיע עוד 2-3 נוסעים מאחור בנוחות יחסית. בסופה קצרה זה לחוץ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. זאביק 02 בינואר 2001 ב 06:48

ברק, סיכום קצר. בסופה קצרה ל

ברק, סיכום קצר. בסופה קצרה לא ניתן לטייל יותר שני אנשים (בנוחות כמובן) יותר מיום בודד. ברגע שמדברים על לינה בשטח, אין מקום כי צריך תיקים, אוהלים, שקי שינה, אוכל, כלי עבודה וכו''. בסופה ארוכה (עם כסא אחורי רוחבי) כן ניתן. לסופה ארוכה יד סרח עודף (המקום שהזכרתי קודם) מאחור, שעלול לחטוף מכות בירידה / עלייה של מדרגות גדולות. לשיקולך מה יותר חשוב. וכמו שנאמר, סופה ארוכה אפשר לקצר (יחד עם חלק מהחשבון בנק).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. eial 03 בינואר 2001 ב 14:22

אני לא אקשקש יותר ממה ששאר החב

אני לא אקשקש יותר ממה ששאר החברים שיודעים יותר ממני אמרו רק דבר אחד קטן אני אוסיף : בסופה בניגוד לטנדרים אין חשש לכיפוף שלדה בירידת מדרגה קשה. הבעיה היחידה היא צרחות הוו גרירה כשגוררים אותו על האדמה. זהו אייל

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול