פורומים

- שטח 4x4

כסאות לסמוראי

31 בדצמבר 2000 ב 21:42 4 תגובות 902 צפיות stall_turn
לחברי הפורום שלום שמי אופיר(חייל בצבא קבע) אתמול עליתי לכיתה א' וקניתי את ריכבי הראשון-סוזוקי סמוראי 89 בתור התחלה ניסיתי לשבת וגיליתי שלשם כך אצתרך כסאות תקינים ואם אפשר נוחים לכן אני יוצא בקריאה אליכם הג'יפאים לעזור לי להתאים כסאות קדמים נוחים ומתאימים בנוסף אשמח להיפגש עם בעלי ניסיון מאזור חיפה עפולה(אני גר בגבעת אלה-ליד נהלל) לקבלת עזרה ועצות בשיפור ושיפוץ ובבו העת לטיולים בתודה מראש אופיר
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 31 בדצמבר 2000 ב 20:32

היי אופיר וברוך הבא, אכן גם א

היי אופיר וברוך הבא, אכן גם אני חושב שסמוראי זה רכב נהדר להתחיל בו. לגבי כסאות, אצלי יש כסאות מ-קריזלר, כנראה ממוסך אוטוקליניק בפ''''ת והם סופר-נוחים. אפשרות נוספת היא להתקין כסא מקצועי שיעלה לך יותר מ- 2000 ש''ח באספיר או בכל מתקין מקצועי אחר. בהצלחה ולהתראות בשטח. עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. חגי 31 בדצמבר 2000 ב 20:32

קודם כל תתחדש נאמר לי פעם שכי

קודם כל תתחדש נאמר לי פעם שכיסאות של כל רכב יפאני יתאימו אני מכיר אחד פה מהפורום שיש לו כסאות של הונדה. לגבי שיפורים , אני מיגנתי את מיכל הדלק כי אחרי שני טיולים המגן המקורי נתלש. שיפור נוסף וחשוב מאוד צמיגים לדעתי תתקונן להוצאות רציניות, שיפורים זה עסק יקר. ברגע שאתה ניכנס לזה השמיים או הכיס זה הגבול. אם בסוף תחליף כיסאות אנא ספר שנדע. חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 01 בינואר 2001 ב 07:15

שלום תתחדש לי יש בסמוראי כיס

שלום תתחדש לי יש בסמוראי כיסאות של הונדה סיויק דגם אחד אחורה. ממש נוח. מיגונים שונים .. אם תרצה עזרה תשאל אני אשמח לעזור. גם טיולים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. גדי מאיר 01 בינואר 2001 ב 09:28

אופיר שלום. בסמוראי שהיה לי עד

אופיר שלום. בסמוראי שהיה לי עד לפני חודשיים הוחלפו הכסאות לכסאות יפניים - כסא נהג של סוזוקי סוויפט, כסא נוסע של דיהטסו שרייד וכסא אחורי שנלקח מכסא קדמי של יונדאי H100 (כסא כפול שנמצא לצד הנהג ביודנאי). ניתן להתקין את הכסאות האלה אצל כל רפד רכב מצוי, בהתאמות קלות. את הכסאות מצאתי והתאמתי בסוכנויות חלפים משומשים שונות - אני מצאתי באזור פ''''ת ות''''א. שים לב שיש בעייתיות לגבי כסאות גבוהים מדי - ניסיתי להתקין כסא נהג גבוה יותר מהמקורי, ואז פשוט לא ראיתי את הכביש כי ישבתי עם הראש מול מגן השמש הקדמי (ואני רק בגובה 1.70 מטר). כל הכסאות וההתקנות למינהן עלו לי כ-1500 שח. כאמור, ניתן להתקין כסאות משופרים לרכבי שטח - אספיר, רקארו או ספרקו, אבל בהתחשב במצבך - חייל משוחרר אני מאמין שזה מעל לתקציב שלך.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול