מוני,,,,,,,,, אתה מדבר על מחז
מוני,,,,,,,,, אתה מדבר על מחזיק השקל הקידמי...... הוא נשבר כאשר אין חופש!!!!! השקל לא נע בחופשיות , או שהבורג בייה מחוזק מידי. או שהבוקסות שלך ללא ''''גליל מתכת'''' במרכז. אל תנסה לחזק מאחר ומשהו אחר בהמשך הדרך ישבר. תדאג שהבוקסות הפנימיות תהיינה ''''טובות'''' שכל המערכת תנוע בחופשיות ואז לא ישבר!!!
הבושנגים שלי הם עם גליל מתכת ב
הבושנגים שלי הם עם גליל מתכת באמצע והם במצב טוב. הבורג של השקל לא מחוזק מדי (בדקתי כאשר השקל מחובר רק לשסי מיתן להזיז אותו ביד) התןפעה ידועה בספרות וגם לבעלי חנות הקפצים איתם התיעצתי. אחרי עשר שנים והאבנים שאני החרכתי את ה CJ שלי לעבור זה אפילו לא מפתיע. התכנון של החלק פשוט לקוי ואת זה אומרים אנשים מקצועים עם הרבה שנות נסיון על גיפ.
מוני , עד שתמצא פתרון קבוע , א
מוני , עד שתמצא פתרון קבוע , אתה יכול להשתמש באוזן של מאיה ברוחב המתאים , תלך למתקן קפיצים ותבקש לנבור בערימת הגרוטאות , קח עלה שבור , תחתוך את האוזן למידה המתאימה וקדח שני חורים . אם הקפיצים שלך ארוכים יותר והשאקל עומד באלכסון אתה יכול להאריך במקצת את התושבת החדשה ולהרוג שתי ציפורים.
תשמע, לי גם נישברה תושבת קדמית
תשמע, לי גם נישברה תושבת קדמית לא מזמן, ולדעתי זה קרה עקב הצלבה חזקה מידי. החלק פשוט קיבל סיבוב עם מומנט גדול מידי מהקפיץ. זה קרה כאשר ירדתי את מעלה זיק והצלבתי משיא ההצלבה בקטע התלול ביותר עם אנשים. עלה לי 250 ש''''ח לייצר חדש כזה ללא חור. לדעתי הפתרון הוא לעשות את החלק ארוך יותר כך שיהיה בורג נוסף גם מלפני השאקל. זה בטח יחזק את העסק מספיק. זה כמובן גם יעלה אותו הדבר, ולא ישבור משהו כתוצאה מהחיזוק... אולי רק את הקפיץ..
עמיתינו בארצות הברית כבר חשבו
עמיתינו בארצות הברית כבר חשבו על הענין הפתרון הוא מחזיק בלי חור המחוזק בצורה מסיבית בין הטבעת למחזיק הטבעת. לי זה נראה פתרון אדאלי הבעיה שאני לא מוצא את החלק המשופר ולכן נראה לי שעדיף להלחים אחד כזה. המקורי פשוט חלש מדי. מודר שמתנני הגיפ לא חזבו על הבעיה הזו. זה פשוט לא מתאים להם. אבל כנראה שלא רק אנחנו הישראלים עושים טעויות בתכנון !!!