שלום עופר. אני מבטיח לך שאחרי
שלום עופר. אני מבטיח לך שאחרי שתתקין את המגן לא תחשוב יותר על הזנב בירידת מדרגות. את המגן בנה בשתי ידי הזהב שלו גיא רפאלי מפרו ג''יפ,המגן נבנה משילדת צינורות שעליה מולבש לוח מאלומיניום 6 ממ . אם אתה מאיזור הצפון אתה מוזמן לבוא ולראות בעצמך ואם לא אז בטוח שניפגש באחד הטיולים ראה תמונה מצורפת חגי
תודה חגי, מאיפה אתה בצפון? ו
תודה חגי, מאיפה אתה בצפון? וכמה עלתה ההתקנה? להתראות, עופר.
תגידו למה לא תבואו שניכם לרמת
תגידו למה לא תבואו שניכם לרמת הגולן בשבת ככה גם נראה את הגג שלך חגי וגם עופר אתה תוכל לראות את השיפורים של חגי ואם תמצא משהו מעניים אצלי בג''יפ .... ואגב יש לי חידוש עולמי ! פנס בלמים אחורי מדוגם ביותר תמונות מחר.
גיא אם זה יום שבת אז רק תן שע
גיא אם זה יום שבת אז רק תן שעת מפגש ומקום ואני בדרך. האם יש לך גם מסלול מוכן? אם לא אפשר לעשות את המסלול של נחל ראש פינה. עופר לגבי מחיר אתה צריך לדבר עם גיא רפאלי לפי בדיקה שעשיתי לפני הקניה הוא יצא הכי זול אבל זה היה מזמן . אני הייתי בין ראשוני הלקוחות שלו.
052434210 pro jeep- Guy
052434210 pro jeep- Guy
הטיול אכן בשבת מוקדם מדי לקבו
הטיול אכן בשבת מוקדם מדי לקבוע מסלול מדוייק אבל אני לא רואה סיבה למה לא נחל ראש פינה ובקשר לסרט אני רוצה לקפוץ אליך לקחת היום בערב אם אפשר אני מתפנה בערב בסביבות 7 ואני יכול להרים לך טלפון בשעה הזאת אם זה מתאים לך.
גיא אין בעיה הטלפון 051-5900
גיא אין בעיה הטלפון 051-590052 אם אתה אוהד כדורגל או אפילו ביתר ירושליים אתה מוזמן לצפות במשחק בביתי על מסך 34'' דרך אגב אני גר בכרמיאל 20 דקות מהקריות חגי
גיא אני עובד ליד קרית אתא. א
גיא אני עובד ליד קרית אתא. אם תרצה אוכל להביא את הקלטת מחר לעבודה