בעקרון כן. והדוגמה הקלסית היא
בעקרון כן. והדוגמה הקלסית היא ההבדלים בין דנה 300 ל - NP234 )הטרנספר של הסופה אם אני לא טועה( אבל לשרשרת יש מספר יתרונות כמו משקל לדוגמה על פני גלגשים ועוד כל מני יתרונות תכנון. על כן יש טרנספרים שמשתמשים בשרשרת זה לא HEVY DUTY אבל זה עובד.
תודה בכל מקרה עכשיו אני אפחד ל
תודה בכל מקרה עכשיו אני אפחד לעשות שם נזקים .....
אין צורך לפחד פשוט דע את מגבלו
אין צורך לפחד פשוט דע את מגבלות הרכב. במקרה של סמורי בגלל כוח מנוע נמוך בדרך כלל המנוע נחנק לפני שקורה משהו לטרנספר אבל כמובן שעם התעוללות מתאימה ניתן לשבור כל דבר. לדעתי אחד הסיבות שסאמוראי נחשב כל כך אמין היא שהוא כל כך מוגבל. המנוע כל כך חלש שקשה לגרום נזקים. ב CJ לעומת זאת אתה יכול לשבור דברים בקלות המנוע כל כך חזק שהוא בקלות יכול לשבור צריה או את כל מערכת ההנע. משהו חכם פעם אמר שב CJ אם תלחץ יותר מדי גז בעליה המנוע יעלה את העליה בלעדך.
הצילו !! שמתי ראשון בגיר הרגי
הצילו !! שמתי ראשון בגיר הרגיל וסרק בידית של הטרנספר ככה שרק הציר מהגיר לטרנספר מסתובב לאט. יש בו מין קפיצה כזאת ותיקתוק. כאילו משהו מחזיק את הציר אבל לא ממש ממש מתעקש לתפוס אותו. אחרי כמה שניות זה משתחרר. זה נורא יקר לדעתכם ?
אני לא מכיר סאמוראים אבל שמעתי
אני לא מכיר סאמוראים אבל שמעתי כמה בעלים המתלוננים על הטרנספר ובעיות של העברה. כעקרון בדוק את השמן בטרנספר ותראה שאין חלקקי מתחת (סימן של גריסת שינים) אם הטרנספר עובר ממצב למצב ונשאר במצב משוים כל עוד אתה משאיר אותו שם המצב טוב. פשוט אל תכניס לניוטרל בטרנספר. טרנספרים הם מאוד יקרים לתיקון וקשים לפירוק. אל תנסה את הטרנספר שלך כי הוא יחזיר לך במקום שכואב - בכיס. כל הטרנספר מעביר ולא קופץ המצב סביר.