פורומים

- שטח 4x4

סטרטר בסיקס

03 בינואר 2001 ב 19:41 4 תגובות 444 צפיות אורח/ת
משהו מעצבן קרה לי ביום שבת בדיונות. כיביתי את המנוע אחרי זמן מה של נסיעה בדיונות, וכשהנעתי אותו הסטרטר נישאר תפוס לגיר והשתחרר בקושי לאחר כמה זמן. מאז זה קורה לי כל הזמן. הסטרטר בקושי משתחרר ונישאר תפוס ומסתובב יחד עם המנוע למך זמן מה עד שהוא משתחרר. לפעמים אני צריך לכבות את הרכב ולהתניע שוב, כי הוא לא משתחרר כמו שצריך. מה זה יכול להיות? האם ניכנס חול? האם אפשר לסדר את זה ע"י פירוק, ניקוי וגירוז?
הוספת תגובה
  • 1. CJBIG 03 בינואר 2001 ב 19:06

ערן שלום , יומו של הסטרטר של

ערן שלום , יומו של הסטרטר שלך הגיע פרק אותו לשיפוץ כל עוד אתה יכול סטרטר שניתפס ומיסתובב עם המנוע עלול להגיע לנזק בילתי הפיך ואז תצטרך להחליפו שלא נבדר על ההרגשה כאשר תצטרך אותו והא לא יהיה שם לרשותך .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. rob 04 בינואר 2001 ב 00:05

היי, יתכן והמדובר בפלטה שנשחקה

היי, יתכן והמדובר בפלטה שנשחקה, אני מציע לך להתייעץ עם שלמה במוסך שבלול בנושא זה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 04 בינואר 2001 ב 06:57

בדקת אם במקרה הברגים של המתנע

בדקת אם במקרה הברגים של המתנע השתחררו טיפה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 04 בינואר 2001 ב 07:00

יש לי מעט נסיון בסטרטרים (אומנ

יש לי מעט נסיון בסטרטרים (אומנם לא בסיקס אבל בכל זאת) מה שאתה מתאר הוא בעיה של הקפיץ המכשיר של הסטרטר. כאשר אתה מפעיל את הסטרטר גלגל השנים של הסטרטר זז קדימה קדי להשתלב עם השנים של גלגל התנופה. כאשר המנוע התניע ואתה מפסיק את הזרם לסטרטר קים קפיץ מחזיר אשר משיב את גלגל השנים למקומו קדי שלא ימשיך להסתובב עם גלגל התנופה. לפי תאור הבעיה שלך נראה שיש לך בעיה עם קפיץ זה. יתכן וחול באמת חדר או שהקפיץ נחלש. בכל מקרה כדי מאוד לפרק את הסטרטר ולבדוק אותו (פעולה פשוטה יחסית) וכמה שיותר מהר. סטרטר תקוע עלול לא רק להרוס את עצמו אלא גם את השנים של גלגל התנופה ואז זה באמת בעיה רצינית !!! .

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול