שלום לך שי, אם תרצה לקרוא את
שלום לך שי, אם תרצה לקרוא את כל מה שנכתב על ניבה בפורום זה פשוט תשתמש בפונקצית החיפוש בפורום לפי ''ניבה''. עכשיו בקצרה, אמינות - לפי הרושם שאני קיבלתי, לוקה בחסר רב, לגבי חלקי חילוף - בעיה רצינית! אתה יודע אייך זה, אתה יכול לקנות בזול אבל לשלם על כך ביוקר אחר-כך... אם אתה מחפש משהו להתחיל איתו אז למה לא סמוראי 84-88 או CJ משנות השמונים. שניהם אמינים וזולים יחסית לאחזקה. בהצלחה, עופר
עופר היקר איך אתה אומר על סוז
עופר היקר איך אתה אומר על סוזוקי 84 שהוא זול להחזקה. הייית בסוזוקי (חלפים) לאחרונה???? הסמוראי הוא רכב נהדר בשטח .... בכביש הוא נוראי למנוע האלף יש בעייה של חלקים אם כבר סוזוקי אז מ88 וצפונה אך גם המחיר בהתאם. לגבי הסיקס-רכב נהדר אך דורש התעסקות רבה לאו דווקא במובן השלילי-הכל שאלה של זמן אך מנסיוני בהחלט לא רכב ליום יום.
יתרונות מיוחדים אני לא יודע אם
יתרונות מיוחדים אני לא יודע אם יש שם חוץ אולי מזה שיש 4 על 4 קבוע. וזה גם חיסרון כי צריכת דלק עולה פלאות. אני ממליץ גם על סמוראי. אבל אם אתה ממש רוצה לדבר עם איש שנוסע כבר כמה שנים בלאדה תנסה את ''''ניבה1'''' שמו אורן. והוא משום מה מאוהב באוטו שלו. אתה יכול לראות פה http://192.115.140.198/faq/deatail.asp?id=4079&cat=101
שי שלום ! אני הוא המאוהב בניב
שי שלום ! אני הוא המאוהב בניבה - יסלחו לי כל החולקים בעיניין אך צריך הרבה ניסיון בניבה בכדי לתהות על קנקנה - ובכן, הניבה הוא גי''''פ בקטגוריה הבנוניים + מכל הבחינות עלות קניה, תחזוקה בכסף, תחזוקה בעבודה (גישה ופשטות )ובעלת עבירות גבוה בשטח . לניבה גם חסרונות אך לדעתי הם מתגמדים לאומת היתרונות . היתרונות הבולטים : 1 - 4X4 קבוע . 2 - עבירות גבוה 3 - מהלך מיתלה ארוך 4 - אפשרויות לביצוע כל השיפורים בפשטות טכנית 5 - יציבות מדהימה - מרכז כובד בעל בסיס רחב לגבי חלקים - זולים בהרבה מסמוראי וכמובן סיקס לגבי קושי בהשגה - מה יכול להיות בעיה בלהשיג חלקים לפיאט ? ולגבי מרכב כאשר תהיה בעלים של ניבה - תדע ! לסיכום צריך סבלנות לניבה אבל תקבל תמורה בשטח לסבלנות