פורומים

- שטח 4x4

כבה בעליה קשה

04 בינואר 2001 ב 23:07 4 תגובות 403 צפיות אורח/ת
ברשותי cj8 שנת 91 ברגע שאני מטפס עליה קשה הרכב כבה למה עוד דבר בעמידה לחיצה חזקה על הגז והוא פולט עשן שחור מה לעשות

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 04 בינואר 2001 ב 22:15

ככה, פועל הג''יפ. זה נורמאלי ו

ככה, פועל הג''יפ. זה נורמאלי ואין מה לעשות מצטער.. הקרבורטור של הסיקס לא אוהב זויות עלייה חדות, וכדי להשאיר את המנוע פועל אתה צריך ללחוץ כל הזמן על הגז ולתת לו טורים יחסית גבוהים. אני משתמש בגז ידני כדי לשמור על טורים גבוהים בעלייה תלולה וזה גם פוטר אותי מללחוץ על שלוש דוושות בשני רגליים. בעיניין מכת הגז בעמידה במקום, אתה נותן כמות דלק גדולה מאוד כאשר אתה לוחץ בבת אחת על המצערת ולאחר שאתה עוזב אותה, לוקח מעט זמן עד שהקרבורטור מתגבר על העודף בדלק. אתה יכול לדעת אם הקרבורטור שלך תקין אם בכל זוית חוץ מעלייה קשה המנוע פועל רגיל ואם צריכת הדלק בנסיעה רגועה במהירות 90 קמ''''ש בכביש המהיר נעה בסביבות ה 8 ק''''מ לליטר. כמובן שלחץ האוויר בצמיגים צריך להיות תקין וגבוה יחסית לצריכה מינימלית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אבי.ש 05 בינואר 2001 ב 04:41

זאת בעיה ידועה בגיפים האיילו.

זאת בעיה ידועה בגיפים האיילו. הפיתרון היחידי הוא להביא קיט מערכת הזרקה ואז פתרתה את הבעיה. הקיט הזה יקר אבל שווה כול דולר. יש 2 סוגים של קיטים כאילו . 1 במחיר של 1.975 דולר. ואחד במחיר של 1.119 דולר. כמובן שיש להוסיף עלות מישלוח מכס מ.ע.מ ומס קניה. אם אתה מעוניין אז איין בעיה רק תבקש ותקבל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 05 בינואר 2001 ב 09:43

אבי אני מחפש אותך בנרות!!!

אבי אני מחפש אותך בנרות!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. CJBIG 05 בינואר 2001 ב 17:58

באיזה סלד הרכב נכבה ? הוא פשו

באיזה סלד הרכב נכבה ? הוא פשוט נחנק באמצע העליה ? מוריד טורים לבד למרות המשך לחיצה על הגז ?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול