פורומים

- שטח 4x4

הגבהת ג'ימני!!!

19 ביולי 2008 ב 20:42 10 תגובות 4437 צפיות profile imageshahar2548
שלום. לפני כשלושה יודשים החלפתי את הבולמים והקפיצים לסט של אולדמן. אני מאד מרוצה הן מהנסיעה בכביש והן מהנסיעה בשטח  הרכב גבהה באופן לא שווה!!!  מאחורה בכ-5 סמ  ומקדימה ב כ-3 סמ. ומכאן שהרכב בשיפוע קל קדימה.... האם ניתן להגביהה את החלק הקדמי עי ספייסריםאוקולונים לאותו הגבהה? האם מישהו עשה זאת? האם יש השלכות לעניין? ואיפה עושים? תודה.

הוספת תגובה
  • 1. profile image ilan4x4 20 ביולי 2008 ב 08:51

אוקולונים לא מומלץ

אצל מי עשית את העבודה? הייתה לי  ויטארה עם אוקולונים - לא מומלץ!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image shahar2548 20 ביולי 2008 ב 12:21

אצל גתוס!! אני מרוצה מהעבודה...קראתי גם באחד הפורומים שככה זה אמור להיות והבחור אפילו יצר קשר עם היבואן שאמר שזה בסדר...?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image ilan4x4 20 ביולי 2008 ב 13:52

אם כך - אין בעיה

אני משוכנע שגתוס יוכל לפתור את הבעיה, ללא בעיה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image shahar2548 20 ביולי 2008 ב 15:35

ilan4x4 כתב/ה:
    "אני משוכנע שגתוס יוכל לפתור את הבעיה, ללא בעיה."
    אני אנסה.. תודה על העזרה.. ואחזור עם תשובות!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image חרוזון 20 ביולי 2008 ב 19:05

סט של אולד מן לג'ימני

שלום!!! ככה הקיט בא, כמה ג'ימני שראיתי שהחליפו לאולד מן סובלים המתופעה, מתרגלים ונוסעים, אין טעם לשים אוקולון כי זה יפגע בטווח עבודה של הבולם. סע לשלום ותהנה ותשים מקסיס 8060 נעילה וסע לכבוש את העולם.   תתחדש!!! חרוזון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image Ogash Ofer 21 ביולי 2008 ב 08:30

נטיה קלה קדימה

הקפיץ האחורי כנראה קשה יותר ומיועד למשקל מאחור (נוסעים ומטען). חוץ מזה שנטייה קלה קדימה זה בסדר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image yair999 21 ביולי 2008 ב 17:54

זה מוזר מאוד

Ogash Ofer כתב/ה:
    "הקפיץ האחורי כנראה קשה יותר ומיועד למשקל מאחור (נוסעים ומטען). חוץ מזה שנטייה קלה קדימה זה בסדר"
    למה שקפיץ תחליפי אחורי יהיה קשה יותר לצורך משקל מאחור אם היצרן לא מצא לנכון לעשות זאת בקפיצים המקוריים? מה עוד שכידוע בדרך כלל אין נוסעים בוגרים מאחור (צפוף) ואין מטען רב מאחור  (נפח זעיר).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image Ogash Ofer 21 ביולי 2008 ב 18:42

כי מקור הקפיצים הוא באוסטרליה

ושם כנראה כן נהוג להעמיס מאחור (ואולי גם להוסיף נגרר)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image rona9 29 ביולי 2008 ב 11:09

הגבהה לא זהה

שחר שלום, הקיטים האוסטרלים לג'מני(אולד מן וקינג ספינג) נועדו בעיקר לשיפור נוחות נסיעה והתנהגות הרכב ללא פגיעה במערכת ההיגוי. אם תבדוק עם בעלי ג'מנים שמוגבהים לאורך זמן יותר מ 3 סמ  תראה שהוחלפו חלקים במערכת ההיגוי ואף כיוון גלגל ההגה משתנה, עקב שינויי הזוויות. אם תשים לב צד הנהג אף מוגבה קלות לעומת צד הנוסע, מתוך הנחה שבדכ יש נוסע יחיד ברכב והעומס לא מתחלק שווה בשווה. נ.ב.    חרוזון - קיבלת הסכמה מדניאל  לפרסום תמונתו, לחברה אמר שהוא בלימודים... רונן    

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. ורדיתה 06 באפריל 2009 ב 15:58

אוהבת גי'פים

יפה מאוד

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול