לגבי דוושת הגז, היא לא אמורה ל
לגבי דוושת הגז, היא לא אמורה להיות קשה כל-כך, אולי אתה צריך להחליף כבל גז או לשמן אותו ואולי מישהו לפניך השתמש בקפיץ מחזיר של הגז שהוא לא מקורי וקשה יותר. לגבי המצמד, זה גם לא אמור להיות קשה מאוד אם המצמד חדש, ככל שדיסקית המצמד נשחקת הוא הופך להיות יותר ויותר קשה. אם מצמד שחוק זה לא המצב אצלך אז אפשר לעבור למצמד הידראולי, בשיחה עם אבי שופינסקי על הענין התברר שאפשר לעבור למצמד כזה בעלות של כמה מאות שקלים עד 1000 ש''''ח, דבר איתו, יש לו הרבה מידע מועיל בענין. ואם תצליח לגרום לזה שאשתך תאהב לנהוג בCJ ספר לי, אני עם אותה בעיה :-)
אני לא רוצה להביא מזל רע על עצ
אני לא רוצה להביא מזל רע על עצמי אבל אצלי דוושת הגז והקלץ רכים מאוד. אולי אפילו יותר מהדוושות בדיטסו שלי. בצרוף לזה אם תיביא בחשבון את הגה הכוח שהוספתי איתו אפשר לנהוג באצבע אחת (של אישה) הרי שקל מאוד לנהוג ברכב וזהו גיפ סטנדרטי. אבל עדין אישתי מוצאת סיבות מדוע הרכב לא נעים לנהיגה. הוא גבוה מדי גדול מדי מלוכלך מדי ועוד ועוד. אין מה לעשות עד שה - CJ לא יהפוך לפיגרו קינג נשים לא יוהבו לנהוג בו. מה שכן אתמול היא הפתיע אותי לטובה ונהגה ברכב לזמן מה בשביל חצץ !!! ימות המשיח אני מחכה שהבת שלי תגדל ואז אני אלמד אותה לנסוע רק בגיפים ולא בזבל יפני.
תחליף את אישתך !!! חוץ מזה אנ
תחליף את אישתך !!! חוץ מזה אני עורך כרגע את הסרט. משמרת נעימה. אייל
אייל חמוד, אם אתה רוצה את הרדי
אייל חמוד, אם אתה רוצה את הרדיו-דיסק שלך כשאני חוזרת מארה''''ב, כדאי שלא תציע רעיונות כאלו =) שרון.....
שרון מתוקה אולי תפתחי לך שם מש
שרון מתוקה אולי תפתחי לך שם משתמש משלך ותפסיקי להתחזות. חוץ מזה אני ממש שמח שאת התחלת לשוטט באתר הזה בזמנך החופשי. נראה אותך משפיע גם על גלי... מתגעגעים אייל