פורומים

- שטח 4x4

גז יד - שאלה בנושא התקנה וחוקי

07 בינואר 2001 ב 17:11 7 תגובות 433 צפיות יוסי שנהב
שלום לכם. יש לי בעיה בסי-ג'יי (אם אני לא טועה כבר דיברנו על זה) שהוא נכבה בעליות. אני לא יודע עם אני צודק אבל אפשר להתגבר על ביעיה בעזרת גז יד ובעזרת החלפת הקרבורטור לקרבורטור מסוג אחר. שאלתי מופנית בעיקר לאלו שעשו את זה אצלם: 1. האם רכב שבו מורכב גז יד עובר טסט? 2. האם יש למשהו בפורום תיעוד של אופן ההרכבה? (הבנתי שמשתמשים בידית שי אופניים או משהו דומה ומרכיבים אותה על הידית הילוכים).
הוספת תגובה
  • 1. יוסי שנהב 07 בינואר 2001 ב 15:21

תודה. אורי.

תודה. אורי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. זאביק 10 בינואר 2001 ב 08:13

אורי, אני גם רוצה להרכיב דבר

אורי, אני גם רוצה להרכיב דבר כזה. ראיתי קיט להרכבה קומפלט באתר של רוביקון-אקספרס (אבל אני לא מוצא את הכתובת שלו כרגע )-: ) בעלות של 30$ בלבד. נראה לי מיותר לעומת מחיר כזה, להתחיל להתעסק עם לקנות כבל גז, ידית, קפיץ וכו''. המחיר יגיע אולי לטיפה פחות. ברגע שאני אמצא את הקיט, אני אצור קשר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יוסי שנהב 10 בינואר 2001 ב 08:21

מה נשמע זאביק? 30$ נשמע סביר

מה נשמע זאביק? 30$ נשמע סביר ביותר לקיט, אז אם תמצא גם אני אקח אחד. בקשר לחוקיות, מה אתה אומר? (יש לי טסט פעמיים בשנה ולא מתחשק לי להרכיב ולהוריד את העסק כל כך הרבה פעמים לצורך הטסט).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 10 בינואר 2001 ב 09:05

עשיתי לכם את העבודה: הנה הלינ

עשיתי לכם את העבודה: הנה הלינק המבוקש...

http://www.rubiconexpress.com/catalog/page8.htm

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. יוסי שנהב 10 בינואר 2001 ב 10:37

תודה אריק. טוב, זאביק, רוצה ל

תודה אריק. טוב, זאביק, רוצה לפרסם בפורום ולראות אם יש עוד מעוניינים? (אני דיי מעוניין. מה גם שאם נזמין יחד המשלוח יהיה יותר זול!!).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. זאביק 10 בינואר 2001 ב 12:12

אורי, אין להם אפשרות הזמנה ON

אורי, אין להם אפשרות הזמנה ON-LINE. אני אדבר עם יפתח, שהזמין מהם ואברר בדיוק מה הפרוצדורה. לגבי משלוח, מבחינת מכס, עדיף אחד אחד, כי זה פחות מ-35$ ואז אין מכס :-).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. יוסי שנהב 10 בינואר 2001 ב 12:24

אחלה, אז תדבר עם יפתח ותגיד לי

אחלה, אז תדבר עם יפתח ותגיד לי מה נסגר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול