אני ומשפחתי מאוד נהנהנו מהטיול ! ובהצלחה בטיולים .ובמפגשים הבאים.
אשתדל להשתפר בנגינה עד לטיול הבא .
להתראות.לכל חברי המועדון .
חיים בלייר גן יבנה.
אני ומשפחתי מאוד נהנהנו מהטיול ! ובהצלחה בטיולים .ובמפגשים הבאים.
אשתדל להשתפר בנגינה עד לטיול הבא .
להתראות.לכל חברי המועדון .
חיים בלייר גן יבנה.
ברכות וכל הכבוד
מעריצים ומברכים
יישר כוח - המשך
יישר כוח לאייל , לבוצי , לשלמה וכל שאר האנשים שתמכו וסייעו במפגש , מפגש נהדר וגדול לפעם הראשונה יישר כוח , המשך המשך , אני וחברי בטריוס הצהוב מאחוריך לכל .. יאיר בן דב
יופי
היה כיף מחכים למפגש הבא עם ההקלרינט שירונים עלינו
ארגון מדהים
כל הכבוד, היא מאורגן לעילא ולעילא...
תודה
רינת ואיל
ברכות
ברכות על היוזמה ועל הטיול הראשון שלכם.
יופי של מפגש
כן ירבו ![]()
כל הכבוד
לכל המארגניםכל הכבוד נהניתי מכל רגע. תמר דוד אורחת של יאיר וזהבה
אני נהנתי לקרוא שיש מועדון גם לטריוס
ברור לי שהיה אדם שמכיר את השטח היטב לפי התמונות כולם נהנו הבשר על האש נותן תאבון לבוא לטיול איתכם מי מארגן ?מי הוא איש השטח שהביא אותכם למקום כל כך יפה ?פה על יד הבית שלא ידעתי שיש מקום כזה
אני מצטרף לאיחולים של כל חברי המועדון, הילדים ואני נהננו מאוד אתמול בטיול ההכרות ומחכים כבר לטיול הבא. אייל - כל הכבוד לך על היוזמה וגם לשאר התורמים כמו בוצי ואני מתנצל שעדיין אני לא זוכר את כל השמות. עופר - אני שמח שצירפת אותי לקבוצה. עמי.
תודה לכולם
ושוב תודה לכולם על הפרגון,העזרה,התמיכה.גם אנחנו נהנו מאוד וכיף לפגוש אנשים חדשים וליצור מועדון סביב רעיון אחד "קטן"-הטריוס!
מבקש שתשלחו רעיונות,הצעות ומידע על ספונסרים אופציונלים שיוכלו לתמוך ברעיון שלנו ולהגדיל את המועדון.
ולכל מי שקורא את הכתבה ואתם בעל טריוס בואו והצטרפו למועדון!
על ארגון כך כך טוב, בהחלט מגיע חח לכל מי שהיה מעורב.
ובעיקר לאייל.
ישר כח לכולנו, נקווה שזו היא רק הסנונית הראשונה במפעל נרחב של דברים המקשרים בין בעלי הטריוס.
בהצלחה ונפגש בשטח...
יבגני סברדלוב.
יש לי בעיה במזגן בטריוס שנת 98
אני מפעיל מזגן והמדחס יוצא מפעולה לסרוגין כשהמנוע קר או חם גז תקין לחץ בדקתי המדחס תקין הוספתי מאורר חשמלי נוסף משהו יודע היכן נמצא התרמוסטט?
כי פשוט תפנה למוסך
איזה מוסך?
הייתי במוסך השאלה היכן נמצא הטרמוסתת זה הכל?
אין לי מושג