פורומים

- שטח 4x4

מטורף עם טריוס שלא נראה בארץ

16 באוגוסט 2008 ב 08:46 14 תגובות 2642 צפיות רוברט ו
הוספת תגובה
  • 1. profile image אייל בן חיים 16 באוגוסט 2008 ב 13:25

לכל המלעיזים.... אתם עדיין חושבים שהטריוס כזה עדין?????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. onz1 16 באוגוסט 2008 ב 15:00

שיחשבו

שיחשבו ואנחנו נמשיך לטייל ולראות את ארץ שלנו ולהנות מנופיהולא לראות בה ספורט אתגרי בלבד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 17 באוגוסט 2008 ב 04:35

יפה, א גם לא צריך להגזים

עם כל הכבוד הטריוס לא נבנה עבור עבירות או צליחת שלמכשולי בוץ/מים עמוקים.
    אפשר לעשות זאת (כמו שרואים בסרטון) ואפשר גם להגדיל צמיגים ובטח עוד שינויים מיכנאיים - אבל למה?
    יש ליהנות מהטריוס כמו שהוא ומה שהוא יודע לתת.
    מי שמעוניין בעבירות יכול להגיע לדיונה הגדולה של דקל ולראות מזדות/יונדאי ושאר רכבי ליסינג בביצועי עבירות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image חיים גן יבנה 17 באוגוסט 2008 ב 08:13

הטריוס הוא אכן ג'יפון אך,לא רע בכלל!

Ogash Ofer כתב/ה:
    "עם כל הכבוד הטריוס לא נבנה עבור עבירות או צליחת שלמכשולי בוץ/מים עמוקים.
    אפשר לעשות זאת (כמו שרואים בסרטון) ואפשר גם להגדיל צמיגים ובטח עוד שינויים מיכנאיים - אבל למה?
    יש ליהנות מהטריוס כמו שהוא ומה שהוא יודע לתת.
    מי שמעוניין בעבירות יכול להגיע לדיונה הגדולה של דקל ולראות מזדות/יונדאי ושאר רכבי ליסינג בביצועי עבירות."
    עופר שלום, אכן אתה צודק אי אפשר להשוות את הטריוס לג'יפים מקצועיים וגם מחירו בהתאם אך עונה לציפיות של כל משפחה סבירה הרוצה לטייל בטבע במקומות שרכב משפחתי רגיל לא מסוגל להגיע אליהם מבלי להרוס את הרכב ושומר על הטבע הארצישראלי מבלי להרסו. להתראות חיים מגן יבנה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image אייל בן חיים 17 באוגוסט 2008 ב 10:46

אני סתם צחקתי

הטריוס כמו שהוא  מספיק והותר צריך לדעת את מגבלות הרכב ולא לנסות לעבור אותן אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image חיים גן יבנה 18 באוגוסט 2008 ב 06:47

אכן כך ! הטריוס הרכב האידיאלי ל....

אייל בן חיים כתב/ה:
    "הטריוס כמו שהוא  מספיק והותר צריך לדעת את מגבלות הרכב ולא לנסות לעבור אותן אייל"
     לטיולים רגועים .תוך  כדי שמירה על ערכי הטבע ויש מספיק דרכים ומסלולים בטבע . אין צורך לפתוח  (לכער  !!!)נתיבים חדשים  בנופי ארצנו .( לצערי ,אני נתקל בהרבה ג'יפאים   ששמירת  הטבע אינה עומדת בראש מעיניהם) להתראות בטיולים בטבע תוך כדי שמירה על נופי ארצנו !!! חיים מגן יבנה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image Ogash Ofer 19 באוגוסט 2008 ב 04:59

כל אחד וצרכיו ורצונותיו

יש כאלו שגם חושבים כי לנסוע על שבילי קקל זה לא טוב לטבע (האבק פוגע בעצים והחיות נבהלות).
    יש למצוא את המינון הנכון שגם מתאים לכל אחד (ולכל רכב)
    ולאפשר לכול אחד למצוא את המקום שמתאים לו ... (ומקומות שמתאמים לאחרים ולטבע לסגור בפניו)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אליקו 19 באוגוסט 2008 ב 17:38

אני רואה אצל חיים

מגן יבנה בתמונה של הגיפ שהאנטנה אחרת למה לי  אין כזו שלי שנת 2007

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image אייל בן חיים 19 באוגוסט 2008 ב 19:29

אליקו נרשמת למועדון?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image חיים גן יבנה 19 באוגוסט 2008 ב 20:07

הכוונה שלי .......

Ogash Ofer כתב/ה:
    "יש כאלו שגם חושבים כי לנסוע על שבילי קקל זה לא טוב לטבע (האבק פוגע בעצים והחיות נבהלות).
    ולאפשר לכול אחד למצוא את המקום שמתאים לו ... (ומקומות שמתאמים לאחרים ולטבע לסגור בפניו)"
    לאותם ג'יפאים שעם רכבם פותחים קוליסים חדשים בכל  פיסת קרקע .והטבע ממש לא  מעניין אותם . אני יודע  שהלכת על דרך ההקצנה עם  האבק ואפשר להמשיך בנושא  זיהום הסביבה ללא סוף !!!! לכן אני חושב שהטריוס נועד  למשפחות שאוהבים לטייל ברגוע .תוך כדי שמירה על הטבע !!! להתראות. חיים מגן יבנה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. profile image חיים גן יבנה 19 באוגוסט 2008 ב 20:16

לגבי האנטנה.

אליקו כתב/ה:
    "מגן יבנה בתמונה של הגיפ שהאנטנה אחרת למה לי  אין כזו שלי שנת 2007"
     אליקו שלום . אכן גם אני שמתי לב לכך.   ביררתי זאת  בחברה .ונאמר לי  שבחלק מדגם 2008  האנטנה מאחור . חוץ מזה הכל אותו דבר. להתראות חיים מגן יבנה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. tal-nigrar 20 באוגוסט 2008 ב 13:07

רכב נחמד מאוד

למשפחה וטיטלים רכב זה מספיק ונותן תמורה מלאה לכסף

התקנת וו גרירה

נגררים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. האמר משופר 20 באוגוסט 2008 ב 19:11

גיפים שמיר העל הטבע

חיים גן יבנה כתב/ה:
    "[b]Ogash Ofer כתב/ה: [/b]יש כאלו שגם חושבים כי לנסוע על שבילי קקל זה לא טוב לטבע (האבק פוגע בעצים והחיות נבהלות).
    ולאפשר לכול אחד למצוא את המקום שמתאים לו ... (ומקומות שמתאמים לאחרים ולטבע לסגור בפניו)לאותם ג'יפאים שעם רכבם פותחים קוליסים חדשים בכל  פיסת קרקע .והטבע ממש לא  מעניין אותם . אני יודע  שהלכת על דרך ההקצנה עם  האבק ואפשר להמשיך בנושא  זיהום הסביבה ללא סוף !!!! לכן אני חושב שהטריוס נועד  למשפחות שאוהבים לטייל ברגוע .תוך כדי שמירה על הטבע !!! להתראות. חיים מגן יבנה."
    לאדונים הנכבדים עם הגיפונים החמודים תוצרת טריוס ועוד אנחנו בעלי הגיפים שומרים על הטבע לא מקלקלים ולא הורסים. כל טוב, ובלי השמצות בבקשה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. profile image חיים גן יבנה 21 באוגוסט 2008 ב 14:34

הבהרה !!!!

האמר משופר כתב/ה:
    "[b]חיים גן יבנה כתב/ה: [/b][b]Ogash Ofer כתב/ה: [/b]יש כאלו שגם חושבים כי לנסוע על שבילי קקל זה לא טוב לטבע (האבק פוגע בעצים והחיות נבהלות).
    ולאפשר לכול אחד למצוא את המקום שמתאים לו ... (ומקומות שמתאמים לאחרים ולטבע לסגור בפניו)לאותם ג'יפאים שעם רכבם פותחים קוליסים חדשים בכל  פיסת קרקע .והטבע ממש לא  מעניין אותם . אני יודע  שהלכת על דרך ההקצנה עם  האבק ואפשר להמשיך בנושא  זיהום הסביבה ללא סוף !!!! לכן אני חושב שהטריוס נועד  למשפחות שאוהבים לטייל ברגוע .תוך כדי שמירה על הטבע !!! להתראות. חיים מגן יבנה.לאדונים הנכבדים עם הגיפונים החמודים תוצרת טריוס ועוד אנחנו בעלי הגיפים שומרים על הטבע לא מקלקלים ולא הורסים. כל טוב, ובלי השמצות בבקשה"
    לכבוד בעליו של  ההאמר המשופר !!! ייתכן ולא קראת היטב את הכתוב .ואני חוזר ומדגישאותם ג'יפאים כלומר בשפה פשוטה לאלו שמשתוללים למשל בחוף הים בקרבת מתרחצים .שהורסים גידולים של חקלאים וכו.. אני לא מבין מדוע אתה מרגיש פגוע ?  לדעתי .כאחד שהיה לו גם הטריוס הדגם הקודם . והג'ימני . ובעבודה  ההיילקס .אני חושב שלטיולים משפחתיים רגועים .הטריוס בהחלט מתאים !!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול