פורומים

- שטח 4x4

חבורת הזבל - אשרו השתתפותכם

09 בינואר 2001 ב 15:29 10 תגובות 467 צפיות אמיר הסמוראי
1) מטיילים דרומה 2) קדימה להעלות הצעות 3) רשב"ג - נוכחות חובה 4) עופר - תפוחים עליך 5) אריק - מנגל + בן דוד שלך עם המצלמה 6) על כל הנכבדים לראות עצמם מוזמנים ולאשר השתתפות (כולל חנן, נמרוד, זאביק, אסף, שי ש. וכל מי ששכחתי) 7) בברכה אל"מ (מיל') הסמוראי אמיר
הוספת תגובה
  • 1. אסף ר 09 בינואר 2001 ב 14:06

במידה וניתן שהרשבג לא יגיע, יו

במידה וניתן שהרשבג לא יגיע, יוכל להיות הרבה יותר נחמד. (סתאאאם) אני כנראה מגיע , מחרתיים זה יהיה סופי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. נשנש 09 בינואר 2001 ב 15:00

חברה חברה רגע רגע !!! לאן אתם

חברה חברה רגע רגע !!! לאן אתם מתארגנים??? איפה בדרום.... אני מתכנן לצאת ביום שישי ליומיים טיול באזור נחל צין ודרומה.... מה דעתכם?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 09 בינואר 2001 ב 20:11

אסף, אתה מגיע...גם לי יש עבודו

אסף, אתה מגיע...גם לי יש עבודות ומבחנים, מה גם שיום ראשון אני טס לי לחו''''ל. אתה בא - נקודה.(אגב זה יהיה יותר קרוב ממה שאתה חושב)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אסף ר 10 בינואר 2001 ב 06:18

אריק והמסיכה!!!!! אני בניגוד

אריק והמסיכה!!!!! אני בניגוד אליך לומד מדי פעם, וגם עובד מדיפעם לעומת זאת אתה נמצא בכפר המכביה, בדיזנגוף בפאב, מטייל בחולות ראשון וכדומה. לכן כל שיש לי לומר לך זה שלא תטיף לי מוסר. ברור או לא. ואם תרגיז אותי המתקן לגלגל הרזרבי יהיה עקום.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 10 בינואר 2001 ב 07:20

אסף, אני שותק (בנתיים) אבל

אסף, אני שותק (בנתיים) אבל חכה לשבת, סידרת חינוך - אתה תעבור !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אסף ר 10 בינואר 2001 ב 07:59

אריק שמעת פעם את המשפט-לא לא

אריק שמעת פעם את המשפט-לא לאיים על ז... אם ז.. ואל תשכח שלכל שבת יש מוצאי שבת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 10 בינואר 2001 ב 08:21

מה קורה עם זאביק ?

מה קורה עם זאביק ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אסף ר 10 בינואר 2001 ב 08:25

זאביק לא יגיע ,יש לו לימודים ע

זאביק לא יגיע ,יש לו לימודים על הראש , תנסה אתה לשכנע אותו . אתה מגיע אם רונן?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. זאביק 10 בינואר 2001 ב 08:36

עקב התקפת טילים, ממשלת ישראל מ

עקב התקפת טילים, ממשלת ישראל מודיעה בתדהמה ש : ''''אני לא מגיע''''. לימודים, רבותא, לימודים. כמו שאמרו חז''''לינו : 1) מי שלמד בערב שבת, לא יטייל בשבת. 2) לא מאיימים על יונה, ביין (והמבין יבין . . . ) 3) אם אין לחם, אז נאכל כולנו עוגות. 4) טוב שם טוב, משמן (גיר) טוב. 5) איזה הוא נהג הכובש את רכבו. וכו'' וכו'' וכו''

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. chester 12 בינואר 2001 ב 17:06

אהלן חברה, אני אייל בן 22 מרח

אהלן חברה, אני אייל בן 22 מרחובות ויש לי סמוראי. היייתי רוצה להצטרף אליכם לחבורה לטיולים. אודה למישהו מכם אם ייצור איתי קשר: 632462 - 050

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול