פורומים

- שטח 4x4

טיולים רגועים

18 באוגוסט 2008 ב 15:21 3 תגובות 1410 צפיות profile imageחיים גן יבנה
בשבתות, כאשר אין טיולים במועדון טריוס ,אני ומשפחתי מעוניינים להצטרף  לטיולים   רגועים בחיק הטבע . איננו מעוניינים בטיולים שבהם המוטו העיקרי הינו בדיקת עבירות הרכב. מצפה לתגובותיכם בכתובת הדואר האלקטרוני הבאה:[email protected] או בפורום זה . להתראות, חיים  גן-יבנה.  
הוספת תגובה
  • 1. אביחי590 24 באוגוסט 2008 ב 15:42

חיים גן יבנה כתב/ה:
    "בשבתות, כאשר אין טיולים במועדון טריוס ,אני ומשפחתי מעוניינים להצטרף  לטיולים   רגועים בחיק הטבע . איננו מעוניינים בטיולים שבהם המוטו העיקרי הינו בדיקת עבירות הרכב. מצפה לתגובותיכם בכתובת הדואר האלקטרוני הבאה:[email protected] או בפורום זה . להתראות, חיים  גן-יבנה.  "
    לחיים שלום. התרשמתי מהתגובה שלך לגבי אופי הטיול בחיק הטבע. יש לי טריוס שנת 2007 וגם אני נרשמתי למועדון הטריוס. אודה אם תעדכן אותי על כדאיות טיולים אלו  תודה אביחי. נייד 0528-351694

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. onz1 27 באוגוסט 2008 ב 17:03

גם אני

אהלן גם אני חבר המועדון ואני יוצא גם לטיולים שלא במסגרת המועדון שבת זו אנחנו יוצאים עם עמי מגן יבנה כנראה לבית ג'מאל אתם מוזמנים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. גורי 12 בספטמבר 2008 ב 11:44

גיפונים בשטח

חיים גן יבנה כתב/ה:
    "בשבתות, כאשר אין טיולים במועדון טריוס ,אני ומשפחתי מעוניינים להצטרף  לטיולים   רגועים בחיק הטבע . איננו מעוניינים בטיולים שבהם המוטו העיקרי הינו בדיקת עבירות הרכב. מצפה לתגובותיכם בכתובת הדואר האלקטרוני הבאה:[email protected] או בפורום זה . להתראות, חיים  גן-יבנה.  "

בקרוב   מאוד

מועדון  גיפונים  בשטח

יוצא  לדרך    היכונו   להפתעות 

ג ו ר י    ה ג ד ו ל

http://[email protected]

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול