אסביר בקיצור (כי צריך גם לעבוד
אסביר בקיצור (כי צריך גם לעבוד) קלץ משופר נותן יותר יכולת חיכוך וכך כוח המנוע עובר גם במצבים קצונים לגלגלים בלי שהקלץ יחליק ויתחמם. שיפור בקלץ יכול להיות בשלושה גורמים 1. בדיסקית הקלץ - חומר יותר טוב 2. גודל הדיסקית ופלטות הלחץ יותר גדול יותר חיכוך 3. דיסקית הלחיצה עם משקולת - עם הגדלת המהירות הלחץ גודל ויש יותר חיכוך קלץ משופר צריך כאשר מחלפים למנוע עם יותר מומנט משנים את הגלגלים למשהו מפלצתי או מתחלים ממש להשתמש חזק בקלץ. הרבה עליות תלולות וזחילת סלעים. מחירים תלוים באופי השיפור בכל מקרה לא נראה לי שזה ירד את האלפי שקלים (אם אתה לא עושה את העבודה לבד)
חגי, בדקתי את המייל ולצערי אין
חגי, בדקתי את המייל ולצערי אין פה את התמונות שאמרת ששלחת לי. אז בבקזה שלח שוב ל: [email protected] תודה
חגי. אתה יכול להפנות אותי לחנ
חגי. אתה יכול להפנות אותי לחנות הצמיגים שלך בכרמיאל ? אני אקפוץ עכשיו לברר אצלהם. ותזכיר לי מה הדגם שקנית ? תודה
חגי אהלן מוני הסביר יפה את
חגי אהלן מוני הסביר יפה את כל נושא הלמה להחליף לקלאץ משופר, אני רק אוסיף לגבי העלויות שנעות בשוק בין ה 2000-3000 ש''''ח לסנטר פורס לעומת קלאצים רגילים שנעים סביב ה 1000 ש''''ח. קח בחשבון שאם החלפת לקלאץ משופר ומחוזק כמובן שייקח לך הרבה יותר זמן לגמור אותו מאשר קלאץ רגיל