בעלי ה''''סופות'''' האלו שמוצא
בעלי ה''''סופות'''' האלו שמוצאים כל מיני תירוצים שונים ומשונים כמו לימודים או רבניות בכדי להימנע מטיול נעים בחברת מלוכסניי עיניים חמימים ועטורי פלסטיקים
אדוני הרשב''''ג, יש לך עדיין א
אדוני הרשב''''ג, יש לך עדיין אפשרות (יומיים) לחזור בך, גם האפשרות למשהו קרוב יותר קיימת. האפשרויות הם: -הדרום הקרוב - נחלי ב''''ש -הדרום היותר רחוק - כך נזכה לביקורו הלילי של נהג האוטובוס בליל שישי -איזור רוחמה - כך נזכה אולי להשתתפותו של עדי ושוב, העדיפות היא ליציאה בשישי אחה''''צ (בגלל אסף) אמיר !!! מה קורה עם צחי אגב ? עופר, אני מקווה שאין ארוחה משפחתית השבת...
אריק אם אתם רוצים תצאו בבוקר ו
אריק אם אתם רוצים תצאו בבוקר ואני אצטרף מאוחר יותר. בכל מקרה אני לא מגיע לבד אז אין בעיה.
מכיוון שאנחנו לא מאורגנים לשהי
מכיוון שאנחנו לא מאורגנים לשהיה לילית בשטח אז ''''כרגיל'''' זה לשבת בלבד - איזור רוחמה נשמע מעניין
עופר, התכוונת אתה ! אתה לא מאו
עופר, התכוונת אתה ! אתה לא מאורגן... אני בטוח שאמיר אסף ואנוכי כן !!! מה שנשאר זה לקבוע לאיפה. ואתה, כרגיל תצטרף בבוקר
אריק - התכוונתי אנחנו - אני וז
אריק - התכוונתי אנחנו - אני וזוגתי אילת ומספיק כבר עם ההודעות האישיות האלה - זה מפריע לרובן
תקנה כבר את האוהל המיוחל..אני
תקנה כבר את האוהל המיוחל..אני אזכיר לבן דודי לבדוק שוב (אבל אף פעם לא אמרתי לאף אחד לסמוך ולהסתמך עליו)