פורומים

- שטח 4x4

שאלה למחזקים שבחבורה

11 בינואר 2001 ב 10:55 3 תגובות 427 צפיות eial
ברשותי סיטרואן שהולכת להפוך לרכב השתולליות מאסיבוית. אני מעונין לבנות לו כלוב התהפכות חזק ואסטטיקה לא ממש מענינת אותי. האם צינורות השקיה 2 צול עם חיבורי הברגה יספיקו ? האם עדיף ריתוכים? האם למישהוא יש ניסיון קודם עם צינורות השקיה ? מי מכיר מעקם צינורות חביב וזול באזור הצפון או המרכז ? תודה מראש אייל
הוספת תגובה
  • 1. אמיר הסמוראי 11 בינואר 2001 ב 10:54

אייל תנסה את אורון מזנוח...הוא

אייל תנסה את אורון מזנוח...הוא בחור מקסים, מקצועי ולא שוחט 053-283287

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 11 בינואר 2001 ב 11:37

אייל, ישנו בחור נחמד בשם יורם,

אייל, ישנו בחור נחמד בשם יורם, הוא מתעסק המון עם ג''יפים בעבודות ''מסגרות''. כרגע הוא מכין לי בין הייתר מנשא אחורי יחודי לגלגל ספייר שלי+ג''ריקן וזה עפ''''י מתכון שאני הכנתי... בקרוב אצרף תמונות...אבל יכול להיות שהוא יוכל לעזור לך (יכול מאד להיות) מה גם שלדעתי, המשקל בכיס אמור להיות הרבה יותר נמוך ממקומות רבים. רק שוב - אם תתן לו מיפרט מלא זה רק יעזור. אה, שמו של הבחור הוא יורם: 052-549499

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. dice 11 בינואר 2001 ב 12:14

א. צינורות השקיה הם בד''''כ דר

א. צינורות השקיה הם בד''''כ דרג לחץ נמוך ולכן עובי הדופן קטנה מאוד - דרג 4 מה שניקרא אני ממליץ לך ללכת לפחות על צינור מים תיקני דרג ב'' - זה עם הפס הכחול בקצוות והכי מומלץ לדעתי צינורות ''''2 סקדיול 40 לגבי הברגות או לא...אז בשום פנום ואופן לא הברגות האביזרי הברגה מיוצרים ביציקה ולכן הם מאוד שבירים, לך על זוויות ריתוך שחורות גם סקדיול 40 לפחות, ותן למישהו מיקצועי לרתך לך את המיתקן, אחרת הריתוך עלול להיות יפה מבחוץ אבל שיטחי לחלוטין ולכן חלש ביותר וכן יש לי ניסיון רב בצינורות ולכן אני ממליץ לך ללכת על בטוח להתראות בשטח..בועז

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול