פורומים

- שטח 4x4

מעלה עמיעז

11 בינואר 2001 ב 14:18 4 תגובות 3921 צפיות dice
אני מתכנן לרדת השבת לאיזור מישור עמיעז ונחל פרצים ובמפה ראיתי מסלול שמגיע למישור ממערב ובו מקום שניקרא מעלה עמיעז ושאלתי. האם מישהו מכיר את המעלה קשה/קל/ בלתי עביר בעליל אשמח לדעת לפני שאני יוצא בתודה ולהתראות בשטח...בועז
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 11 בינואר 2001 ב 22:02

מעלה עמיעעז הוא מעלה וירטואלי.

מעלה עמיעעז הוא מעלה וירטואלי. בראש המעלה על השביל המוליך אל המעלה שוכן בסיס צבאי שאינו מאפשר מעבר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 12 בינואר 2001 ב 16:00

נכון, אומנם יש בסיס צבאי אבל ג

נכון, אומנם יש בסיס צבאי אבל גם מעלה ישנו ועולה אותו מי שמגיע ממישור עמיעז בואכה ציר הפוספטים של מפעלי ים המלח. המעלה פשוט למדי ואין שום צורך להבהל. טיול נעים!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. gilgol 06 במרץ 2011 ב 21:12

׳ž׳¢׳œ׳” ׳¢׳ž׳™׳¢׳–

השבת האחרונה היינו במעלה עמיעז  הגיע אילנו בדהרה פקח של הרשות ואמר/טען שאסור לעלות את מעלה עמיעז כי המעלה בשמורת טבע .........

הגענו מפרצים עליון  מצפון לדרום ולא היה שום שילוט של שמורת טבע או איסור על הגעה למעלה  גם לא היה שער או מחסום(כמו שיש בזיק)

המעלה לא קל  הייתי מגדיר אותו בנוני עד קשה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image עדי וייזל 16 במרץ 2011 ב 08:02

מעלה עמיעז

לדעתי המגיב בתגובה 2 מתכוון למעלה עזגד ולא עמיעז! עמיעז מאוד קשה, דרדרתי, קיימת בו מדרגה מאוד גבוהה ובקיצור מעלה קשה!!לא בלתי אפשרי לרכבים נעולים אחורה וחזקים אבל מצריך הורדת אוויר הרבה כוח, ניסיון נהיגה.
    מעבר לאמור - אכן המדובר בשמורת טבע והמעלה אינו שביל מסומן ועל כן עפי חוקיח שרטג אסור לנוע בו
    עוד דבר-  אכן DED END  אין לו המשך!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול