פורומים

- שטח 4x4

טיול בשבת לג'יפונים

02 בספטמבר 2008 ב 19:48 6 תגובות 1541 צפיות profile imagevineto
אנו מתכננים לשבת 6 ספטמבר, טיול במסלול קל עד בינוני לג'יפונים בבקעת נטופה ונחל ציפורי. המעוניינים להצטרף מוזמנים למייל [email protected]  או לפלאפון, 052-4209867 המסלול לא סגור סופית האם נסע על קו פרשת המים ( הררית ועוד)או שנתחיל ישר בבקעה מעילבון המפגש יהיה כנראה בשבת בבוקר בצומת מנדא ליד צומת המובילבשעה 10.00
הוספת תגובה
  • 1. amirsoc 02 בספטמבר 2008 ב 17:19

טיול שבת

בשבת הזאת  אני באילת ,  אבל אם  אפשר לתאם את הטיול לשבת הבאה , אני בפנים. אמיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image vineto 02 בספטמבר 2008 ב 17:28

טיול בשבת לג'יפונים

כרגע מתוכנן לשבת הקרובה אך בוא נראה מה קורה בהמשך, בכל מקרה בדעתי לנסות ולארגן עוד טיולים וכמובן נשמח למצטרפים
    דוד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. גימני שחור 02 בספטמבר 2008 ב 19:49

אשמח להצטרף

אשמח להצטרף, אנא פרט מסלול ולוז משוער

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image vineto 02 בספטמבר 2008 ב 20:05

פירוט מסלול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image vineto 02 בספטמבר 2008 ב 20:10

מסלול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image vineto 02 בספטמבר 2008 ב 20:16

מסלול

אשמח אם תצטרף. הכוונה היא להפגש ב- 10 בבוקר בצומת כפר מנדא ומשם יש שתי אפשרויות או לעלות ליודפת ושם על גב ההר להררית, לרדת לבקעה ולחזור לכוון כפר מנדא, לחצות את כביש שפרעם נצרת ולרדת לנחל ציפורי ועד סוף הנחל באיזור כביש שפרעם יגור. או לנסוע ישר לעלבון ושם לרדת לבקעה ולהמשיך לכוון כפר מנדא. אני מעריך שהמסלול יקח כ- 4-5 שעות תלוי בהפסקות הקפה והאוכל וכו'. אמיר ביקש לדחות את הטיול בשבוע היות והוא תיכנן את אותו מסלול, לי יש בעיה של שבת פנויה ואם יתברר לי עד יום ה שבשבת הבאה אני עובד לא תהיה לי ברירה אלא לקיים הטיול במועדו אחרת אם כולפם יסכימו אין לי בעיה לדבוק בבקשה של אמיר דוד

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול