פורומים

- שטח 4x4

שלום אני חדש פה ואיתי הגיע גם רכב חדש!

06 בספטמבר 2008 ב 10:30 5 תגובות 1707 צפיות pinit89
שלום הייתי בסוזוקי השבוע וקניתי ג'מני הכי מפואר (אם אפשר לקרוא לזה מפואררר.... חח) אני מעוניין לדעת האם יש פה פורום או לחילופין מןעדון ג'ימני שיוצאים לטיולים ביחד ? ומה כדאי להוסיף ברכב מבחינת מיגונים ויעול היכולות של הג'ימני ? תודה מראש
הוספת תגובה
  • 1. profile image Yehuda 07 בספטמבר 2008 ב 13:44

שלום הייתי בסוזוקי השבוע וקניתי ג'מני הכי מפואר (אם אפשר לקרוא לזה מפואררר.... חח) אני מעוניין לדעת האם יש פה פורום או לחילופין מןעדון ג'ימני שיוצאים לטיולים ביחד ? ומה כדאי להוסיף ברכב מבחינת מיגונים ויעול היכולות של הג'ימני ? תודה מראש "שלום פיני תתחדש, אחלה רכב להתחיל בו. לדעתי דבר ראשון לפני המיגון ושאר שיפורים, זה הכשרה בנהיגת שטח לאחר ההכשרה תידע יותר טוב מה המגבלות והיכולות שלך ושל הרכב. כעיקרון הג'מני הוא רכב די מוגן  בעל שני סרנים חיים, להוציא הפח של הסף. כך שהדבר השני שהייתי רוכש זה מדרגות סף.  לגבי מידע טכני ובעלי ג'ימני אתה יכול למצוא כאן : קישור המפרסם נמחק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. pinit89 07 בספטמבר 2008 ב 14:40

תודה

תודה השמח לעוד תגובות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image eyali0001 07 בספטמבר 2008 ב 15:33

היי פיני, קודם כל מזל טוב :-)

כאמור בהודעות קודמות, אני נגד מיגון הג'ימני (אולי רק את תיבת הטרנספר). ברור לי ולך שאת האוורסט אתה לא הולך לעלות אז בשביל מה להוציא כסף לדבר שהוא לא נחוץ בג'יפ הנל (אין לו חלקים פגיעים וזו גם דעה של בעלי מקצוע שאני מכיר והם שנים בתחום). בנוסף, אני מחזק את דבריו שליהודה לגבי הדרכת נהיגה (ראה קישור), מומלץ ביותר לפני כל הליך השדרוג. http://www.4x4.co.il/shop/productDetails.aspx?categoryId=1&subCatId=37&productId=156 בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image אפי מאגנום 07 בספטמבר 2008 ב 16:44

לא מכיר את הרכב אבל מצטרף להמלצות קודמי. אני בעל וותק של מאות אלפי קמ על אופנועים סמיטריילר רכבי שטח כולל נהיגת שלג וקרח של 12 שנה. לפני כמה חודשים עשיתי את הקורס של נהיגת הטרשים והאמן לי שיצאתי משם נפעם. בקורס אתה לומד מה זאת נהיגת שטח אמיתית והחשוב מכל זה שאתה לומד להכיר את מגבלות הרכב האישי שלך. גילוי נאות .את הקורס עברתי במקום אחר אבל החברה של עפר אוגש מקצוענים אמיתיים. האמן לי שכל סכום שהם דורשים הוא קטן ליד הוצאות הנזקים שתשלם כשלא תכיר את רכבך. ב ה צ ל ח ה  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. גורי 12 בספטמבר 2008 ב 12:11

אמת ויציב

כל מילה חקוקה בסלע
    ידע שווה כסף

ג ו ר י ה ג ד ו ל

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול