הכנסת נתונים למגלן
אהלן רותם, להלן קישור לנתונים הדרושים עבור מכשירי מגלן (חלק מכתבה על הפעלת דגם הספורטרק - אבל זה נכון לכל דגמי המגלן) חוץ מזה ה-4 או ה-5 זה אותו דבר וחלק מהמכשירים אינם מסכימים לקבל אי זוגי כספרה אחרונה (אבל כמו שאמרתי בהרצאה זה זניח) כנה שהסטייה באה מבעייה אחרת - בדוק שוב את נתוני הרשת ונתוני הדאטום ואחר בדוק מיקום עצמי במקום ידוע והשווה למפה.
דאטום מגלן
דאטום מגלן
אהלן עופר,
תודה רבה על תשובתך.
בדקתי שנית את הנתונים, והם בסדר(לפי רשת ישראל החדשה), ועדיין הנקודה על המגלן שונה מהמפה. יש לך רעיון למה זה יכול לקרות?
תודה ושבוע טוב!
רותם
כתוב בבקשה את שני הנ.צ.
ואני אוכל להשוות
אעשה זאת, ואדווח לך.תודה
לעופר אוגש-נ.צ.
הי עופר,
לקחתי נ.צ. כדי שתוכל לבדוק:
המקום-רח' השומר 47 טבריה
נ.צ.: 00745259n ,00211172e
תודה רבה. מחכה לתשובתך.
רותם
סטייה ענקית במזרחית
בקואורדינטות המזרחיות יש סטיה של כ-35 ק''מ זה אומר - שמשהו בהכנסת הנתוים שלך לכיול USER GRID שגוי אנא בדוק שנית - התמש בנתונים מהכתבה על מגלן - קישור ואם צריך תן למשהו אחר לבדוק לך את הנתונים, יכול להיות שיש לך טעות שלא קופצת לעין שלך אבל תראה ברור למשהו אחר.
השומר 47
בדיקת נתונים
אהלן עופר,
בדקתי כבר כמה פעמים, והנתונים נראים בסדר.
המעניין הוא, שכבר בסוף הקורס, הכנסתי נתונים עם עוד חבר, ואז הנ.צ. שהמכשיר הראה היתה בסדר, והיה נראה שהמכשיר הסתדר, ואז כעבור פרק זמן קצר, זה שוב השתבש, כאילו מעצמו.
יש לך רעיון מה לעשות?
רותם
תודה, אבל מה עושים?
תודה חבר, אבל איך אני יכול לאפס את המכשיר, כך שיראה לי נ.צ לפי רשת ישראל החדשה, מה שהוא לא מראה היום...?
המשך תגובה לעופר
הי עופר,
רק שנבין, אני הכנסתי נתונים מתוך הקישור שהבאת לי, מהחלונות הוורודים שיש בקישור, ומתוכם הכנסתי לפי רשת ישראל החדשה, ועדיין זה לא מסתדר...
חזור ל - DEFAULT
דרך MENU לך ל- SETUP ואז ל- CLEAR MEMOREY מחק את כל הזכרון ואחר החזר את המכשיר למצב ההתחלתי שלו. ואז תכנת אותו שוב מההתחלה.