פורומים

- שטח 4x4

סופה-לוקרייט קדמי-שלב ההוכחה

14 בינואר 2001 ב 09:19 4 תגובות 619 צפיות פרסום
בשעה טובה ואני מקוה גם מוצלחת לאחר סופ"ש של עבודה קשה התקנו, עבדכם, יפתח ונמרוד, בסופה הכמעט סטנדרטית (סטנדרטית למעט תוספת כננת) של יפתח, דטרויט לוקר אחורי, לוקרייט קדמי וחצי קדמי של קיט הגבהה 4.5 אינטש של רוביקון אקספרס (לא הספקנו את החצי האחורי אז אם תראו סופה נוסעת בזווית מוזרה תנפנפו לשלום ליפתח). כמו שניסינו מאז ומתמיד לשכנע אתכם, ב2X4 לא ניתן לדעת שהלוקרייט הותקן על הסרן הקדמי (לפחות אנחנו לא הצלחנו, אולי אתם תצליחו) ,קוטר הסיבוב נבדק לפני ההתקנה ואחריה על ידי סימון בגיר על הכביש ונשאר זהה לחלוטין. בשטח...טוב, כאן כבר לא היינו צריכים להוכיח אבל המעבר מרכב נטול נעילות לרכב כפול נעילות תוך 24 שעות באמת עושה חיוך על הפרצוף. יש מגרעות, וגם עליהן דיווחנו בעבר, בנסיעה ב4X4 בשטח בקרקע עם אחיזה טובה שלא דורשת 4X4, אם תתעקש לנסוע עם 4X4, תקבל פידבקים להגה מהשטח, זה לא נורא אבל חובה עלינו לדווח על הענין. עד כאן, כתבות מפורטות יותר בהמשך.
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 14 בינואר 2001 ב 07:29

בדרך כלל אנשים (בארצות הברית כ

בדרך כלל אנשים (בארצות הברית כמובן) מתקנים רוביקון אקספרס 4.5 אינץ רק בשביל גלגלים 35 אינץ זה מה שיפתח מתכנן או שהוא פשוט רוצה גובה? מה בענין החוק - או שחמיס כבר מטפל בענין? ההתקנה של הדטרויט לוקר היתה מסובכת (האם נדרשה התאמות של שימסים)? חוץ מזה מזל טוב ! יפתח אני מקנה במזלך הטוב שמאפשר לך להתקין את כל הציוד הזה בבת אחת. נראה לי שברגע שתשלים את ההתקנה של הרוביקון תקבל את אחד הגיפים הטובים בארץ (שלא נועדו לתחרות) האם אתה חושב על מעבר ל 35?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אמיר הסמוראי 14 בינואר 2001 ב 07:42

טאקט זה דבר חשוב

טאקט זה דבר חשוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יוסי שנהב 14 בינואר 2001 ב 07:58

מברוק. תתחדש על הכל, אני כבר מ

מברוק. תתחדש על הכל, אני כבר מת לראות את הרכב. שיהיה לכם יום נעים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 14 בינואר 2001 ב 17:21

מוני, לגבי ההגבהה, אני אשאיר ל

מוני, לגבי ההגבהה, אני אשאיר ליפתח לענות על הנושא. בכל מקרה הוא התכוון לעבוד עם צמיגים 33 אינטש . לגבי הדטרויט, כמו שכתבתי כתבה מפורטת יותר תבוא בהמשך, ולשאלתך, השתמשנו בשימסים המקוריים עם מיסבים חדשים והמדידה שעשינו לא הראתה שיש שינוי בכיוון של הדיפ''. החליצה של המיסבים לא היתה קשה מדי, נעשתה עם אזמל ופטיש ולא עם חולץ מכיוון שהמיסבים היו הרוסים כך שלא היה איכפת לנו לפגוע בהם, וגם הושבת המיסבים החדשים היתה קלה למדי.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול