חנן נמרוד באמת אמר משהו בענין.
חנן נמרוד באמת אמר משהו בענין. ויום שיש כשבסתכלתי על מנגנון העברה אני חושב שראיתי את המנגנון הזה אין ספק שיהיה צריך לדאוג למשהו אבל אני חשבתי יותר על מנגנון בידיות משהו בסגנון של שינים שיחזיקו את הידיות במקום. בכל מקרה לא נראה לי שאני אגיע לזה בקרוב (בגלל התינוקת) אם יש לי זמן פנוי אני מעדיף לטיל. אם אתה ןנמרוד תחשבו על זה ברצינות באחד מהימים אשמח להצתרף. בכלל לא יזיק לי מצב של 4X2 אמיתי
חנן אני מצרף בזאת קישור לאתר ש
חנן אני מצרף בזאת קישור לאתר של משהו שעשה זאת והוא מביא שרטוטים טכנים. כדאי להסתכל
חנן הסתכלתי בכמה אתרים של חברה
חנן הסתכלתי בכמה אתרים של חברה שאמרו שהתקינו את הידית הכפולה לבד (עשה חיפוש על SHIFT DANA 300( ואינ לא רואה שהם כתבו שצריך לשנות משהו בטרנספר. יתר על כן בקישור האחרון שצרפתי הבחור הוסיף שרטוט מדויק והוא נראה רצני, ולא ראתי ציון של שנוי בטרנספר. הוא לא אמר שיש לו בעיה של קפיצה ממהלך. מאיפה אתה יודע שיש בעיה כזו - אשמח לקרוא את המקור בצילטון לא מצוין בדיוק כיצד המערכת שצינת עובדת אבל אני ראיתי אותה. מראיה בלבד לא נראה שצריכה להיות בעיה.
קודם כל, תראה מה טרה-לאוו כותב
קודם כל, תראה מה טרה-לאוו כותבים בהסבר על קיט ה4:1 שלהם על זה שהם מוסיפים מוט כזה עם שקערוריות מוגדלות לטובת אלו ששמים קיט 2X4LOWX http://www.teraflx.com/main/catalog/teralow/cat_teralow2.htm שנית, קראתי לא מעט דעות של אנשים שהתקינו את זה ונתקלו בבעיה בפורום של OFF ROAD.
TERA LOW מכנסים מוט העברה למזל
TERA LOW מכנסים מוט העברה למזלג מיוחד משלהם בגלל שעם המוט הסטנדרטי גלגל השנים החדש שהוא יותר גדול הם גם הוסיפו כבונוס שקעים יותר גדולים. האם חיוני לא יודע נראה לי שזהו מקרה גבולי שרק הנסיון יתן את התשובה האמתית שלו אם יש לך לינק למשהו ספציפי ב OFF READ אשמח ראות (מחיפוש קצר לא מצאתי(
חנן, תודה שעברת על כל המודעות,
חנן, תודה שעברת על כל המודעות, אכן אני באיזושהי דילמה לגבי יחסי ההעברה שלי בין היתר, והקצבתי לעצמי כמה חודשי המתנה לפני כניסה למקצה השיפורים הבא (ואפילו יש לי שותף) בכל אופן, השבוע אני בחו''''ל, כך שאנסה לפחות פעם ביום לבקר כאן.