פורומים

- שטח 4x4

2X4LOW לסופה CJ

14 בינואר 2001 ב 13:35 6 תגובות 571 צפיות פרסום
מוני, ראיתי שכתבת משהו על קיט ה2X4LOW לCJ ובכן, למיטב ידיעתי זה יוצר בעיה מסוימת של קפיצת הילוך בזמן עומס. הסיבה היא שכמו שאתה בוודאי יודע, על המוטות שיוצאים מהטרנספר יש מעין שקערוריות שלתוכן נכנס כדור ברזל טעון קפיץ שלמעשה מונע מהמוטות לזוז בצורה חופשית מהילוך להילוך אלא עם התנגדות מסוימת. בסידור הרגיל של הדנה300 שני המוטות מוכרחים לנוע במקביל ולכן מה שמחזיק אותם מלעבור עצמאית מהילוך להילוך אלו שתי כדוריות שעובדות במקביל על שני המוטות. עכשיו, ברגע שאתה מפריד את המוטות, למעשה הכדוריות עובדות בצורה נפרדת ולכן כל מנגנון ההחזקה הוא חלש יותר ומכאן הנטיה לקפיצת הילוך עצמאית. אם אתה קונה את קיט ה1:4 של טרה-לאוו אתה מקבל את המוטות האלו עם שקערוריות עמוקות יותר בשביל למנוע מצב כזה ולכן אם אתה מתכנן ללכת על הקיט שהזכרת אז אולי כדאי לחשוב על חריטת השקערוריות האלה, אם כי כרגע זה קצת מעבר לליגה שלי ואולי דורש גם מעט ניסוי וטעיה. לאריק, אין לך סיבה לעמוד בצד בדיון הזה מכיון שקיים קיט גם לNP231 של 2X4LOW שמותקן בתוך הטרנספר ונותן לך עוד מצב בידית הבודדת אצלך של 2X4LOW. נמרוד ואני דיברנו על הנושא, אבל לא ביצענו בינתיים שום דבר וכמו שכתבתי אין ספק שנצטרך בבוא היום לתת את הדעת על נושא קפיצת ההילוך.
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 14 בינואר 2001 ב 12:07

חנן נמרוד באמת אמר משהו בענין.

חנן נמרוד באמת אמר משהו בענין. ויום שיש כשבסתכלתי על מנגנון העברה אני חושב שראיתי את המנגנון הזה אין ספק שיהיה צריך לדאוג למשהו אבל אני חשבתי יותר על מנגנון בידיות משהו בסגנון של שינים שיחזיקו את הידיות במקום. בכל מקרה לא נראה לי שאני אגיע לזה בקרוב (בגלל התינוקת) אם יש לי זמן פנוי אני מעדיף לטיל. אם אתה ןנמרוד תחשבו על זה ברצינות באחד מהימים אשמח להצתרף. בכלל לא יזיק לי מצב של 4X2 אמיתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 14 בינואר 2001 ב 13:24

חנן אני מצרף בזאת קישור לאתר ש

חנן אני מצרף בזאת קישור לאתר של משהו שעשה זאת והוא מביא שרטוטים טכנים. כדאי להסתכל

ידית כפולה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 14 בינואר 2001 ב 14:17

חנן הסתכלתי בכמה אתרים של חברה

חנן הסתכלתי בכמה אתרים של חברה שאמרו שהתקינו את הידית הכפולה לבד (עשה חיפוש על SHIFT DANA 300( ואינ לא רואה שהם כתבו שצריך לשנות משהו בטרנספר. יתר על כן בקישור האחרון שצרפתי הבחור הוסיף שרטוט מדויק והוא נראה רצני, ולא ראתי ציון של שנוי בטרנספר. הוא לא אמר שיש לו בעיה של קפיצה ממהלך. מאיפה אתה יודע שיש בעיה כזו - אשמח לקרוא את המקור בצילטון לא מצוין בדיוק כיצד המערכת שצינת עובדת אבל אני ראיתי אותה. מראיה בלבד לא נראה שצריכה להיות בעיה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 14 בינואר 2001 ב 14:29

קודם כל, תראה מה טרה-לאוו כותב

קודם כל, תראה מה טרה-לאוו כותבים בהסבר על קיט ה4:1 שלהם על זה שהם מוסיפים מוט כזה עם שקערוריות מוגדלות לטובת אלו ששמים קיט 2X4LOWX http://www.teraflx.com/main/catalog/teralow/cat_teralow2.htm שנית, קראתי לא מעט דעות של אנשים שהתקינו את זה ונתקלו בבעיה בפורום של OFF ROAD.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מוני הגי''פאי 14 בינואר 2001 ב 15:13

TERA LOW מכנסים מוט העברה למזל

TERA LOW מכנסים מוט העברה למזלג מיוחד משלהם בגלל שעם המוט הסטנדרטי גלגל השנים החדש שהוא יותר גדול הם גם הוסיפו כבונוס שקעים יותר גדולים. האם חיוני לא יודע נראה לי שזהו מקרה גבולי שרק הנסיון יתן את התשובה האמתית שלו אם יש לך לינק למשהו ספציפי ב OFF READ אשמח ראות (מחיפוש קצר לא מצאתי(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 15 בינואר 2001 ב 17:16

חנן, תודה שעברת על כל המודעות,

חנן, תודה שעברת על כל המודעות, אכן אני באיזושהי דילמה לגבי יחסי ההעברה שלי בין היתר, והקצבתי לעצמי כמה חודשי המתנה לפני כניסה למקצה השיפורים הבא (ואפילו יש לי שותף) בכל אופן, השבוע אני בחו''''ל, כך שאנסה לפחות פעם ביום לבקר כאן.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול