אשמח להאיר את עיניך ולהעיר הער
אשמח להאיר את עיניך ולהעיר הערות. ובכן: מחירו של 4ראנר או כל רכב שטח אחר אינו נגזר ממחירו אצל יצחק לוי גם אם בפועל זה מה שקורה. אני לא יודע לקבוע מסמרות אבל 94 שמור שווה בעיני יותר מ 96 הרוס. מכונית שהיתה של עקרת בית ברמת אביב ג'' טובה פי כמה ממכונית שהיתה אצל מישהו שקרע את המכונית בשטח. עדיך עוד יות רמכונית שטח שהוכנה על ידי מישהו שמבין וטיפל באוטו כמו שצריך ומגיע לו. גם אם האוטו עבד קשה בשטח. אני מניח שלכל אחת מן הדוגמאות שלעיל יש מחיר אחר לא? מה לבדוק בראנר: בעיקר כמו תמיד לראות את רמת התחזוקה של האוטו.. איך יודעים? לא קשה: כנס לאוטו והסתכל סביב. יש הרבה בד בראנרים. נקי? מלא כתמים? יש גם המון כפתורים מוארים: אחד לחלון האחורי ואחר לשינוי מצב ההילוכים בין ספורט לאקונומי. תבדוק אם התאורה עובבדת. זה סימן טוב. ועוד : מתג חלון הנהג מוריד את החלון בלחיצה אחת. לא ממושכת נגיעה וכל החלון יורד. אם זה לא ככה האוטו מוזנח. תניע. האוטו מניע מכה ראשונה בלי גז ושומר על טורים קבועים. אם הוא קר - טורים יחסית גבוהים אחרי דקה או פחות יורדים ומתייצבים. לא מגמגמם! תחילת תנועה האוטו נוהם. לא רועש ולא צווח - נוהם. שים לב שההגה ממורכז והאוטו לא מושך לשום כיוון אלא נוסע ישר. שלא ימכרו לך סיפורי ספתא של האוטו צריך איזונים - הצמיגים ישנים וכו''. ראנר נוסע ישר! אם לא יתכן שזה כיוונים וצמיגים אולי אבל זה גם יכול להיות תושבות אחוריות של הציר או מוטות הרדיוס והתמיכה. זה לא בעיה ליישר אבל לא הרבה יודעים בכלל מה הבעיה.... הלאה: הנעה קדמית חייבת להפעיל אור $WD על לוח השעונים. הן בהיי והן בנמוך. תבדוק שזה נכנס בקלות. בראנרים הידית רק מפעילה מתג חשמלי ולא מכני לכן הכניסה למצב 4 או גבוה או נמוך היא חלקה וקלה בלי התנגדות. מה עוד? סע למקום יחסית בעייתי ונסה לשלב 4X4. סובב את ההגה עד הסוף ותן גז רגוע אבל קבוע. 2000 סל''''ד. תקשיב לציר הקדמי שלך. אם הוא רועש או מתקתק - לא מעט כסף ילך לך על ציריות... תקשיב לאוטו. זאת עצה כללית תמיד. לכל אוטו יש את הרעשים שלו אבל תנסה להקשיב. לשמוע את המנוע - לשמוע את הגיר, את הטרנספר. לכל אחד יש צליל משלו - שלפעמים יעומעם על ידי צמיגי שטח 100\\% אבל תנסה. צלילי חריקה אינם אופיניים לראנרים. צלילי דפיקת שסתומים דווקא כן. במיודח בתאוצות מעבר ל 3000 סל''''ד תחת עומס. זה נורמלי. גם צליל יניקת האוויר מהפילטר זה רגיל. ובעיקר צריך להיות לך נוח באוטו. אם לא נוח לך ואתה לא אוהב את מה שאתה מרגיש בפגישה הראשונה - עזוב ולך חפש אחרת. מספיק?
איתי שלום! גם אני בעל פוראנר
איתי שלום! גם אני בעל פוראנר ואם אתה מעוניין אשמח לעזור בסה''''כ אין הבדל (ותתקן אותי רוני אם אני טועה) בין ראנר 96 ל95 ול94 כדאי לדעתי לבדוק ברכב : כל מה שרוני אמר וגם לפתוח מכסה מנוע ולבדוק את הרדיאטור שאין בו סימני ריקבון, אצלי הוא כבר גמור אני צריך להחליף אותו ובהזדמנות זו שאלה לרוני: איפה יש מוסך טוב לתקן או להחליף את הרדיאטור? איפה אתה מטפל בשלך?
רוני , דולב תודה על התשובות א
רוני , דולב תודה על התשובות אני אשמח להעזר בכם אם לא איכפת לכם כאשר תתבצע הרכישה. אני יודע שזה הרכב שאני מחפש לאחר שעברתי שני ג''יפונים ושתי סופות אלה שכיום הכסף הוא מגבלה ואני מניח שיקח לי קצת זמן עד שאמצא את הראנר הנכון במחיר הנכון שוב תודה
036821402 מוסך אפק בתל-אביב ב
036821402 מוסך אפק בתל-אביב בקש את סעדיה או יורם. תגיד להם ששלחתי אותך ותברר מחירים לפני תחילת העבודה.. תדאג שהמחיר שאתה סוגר הוא המחיר שכולל הכל כולל מים צנרות ניפלים והכל. רחוב אפק ביפו גבול תל -אביב ממש בגב של מסעדת חיים נלו גריל רומני ברחוב אילת 6.