ופא וכל הגזרה שלך אתם ממש עושים חיים ואגב הג'חש שלך ממש עשוי מידי זהב
ופא וכל הגזרה שלך אתם ממש עושים חיים ואגב הג'חש שלך ממש עשוי מידי זהב
מה קורה אתכם ???
אם אני הייתי משתתף בכזה טיול לא הייתי מפסיק לשתף בחויות.
אפשר לחשוב שלא נהנתם. דברו, ספרו על מנת שנקנא בכם.
אין, אין מצב שאני לא יוצא בפעם הבאה..
כל הכבוד ויזל
כפי שאני רואה , הכל הלך לפי התכנון .
כולם נראים חברה מנוסים עם כלים מצויינים .
שמח שהכל הלך חלק ללא תקלות והצלחתם לסיים את המסלול הקשה הזה כמו שצריך .
ושוב פעם שפו
אוטוטו תשליך
יש מצב שתגלו לנו איפוה הבריכה ?
אכן הספקנו את כל מה שתכננתי שנעשה ואפילו היה זמן להשתכשך במים של הבריכה הסודית.
רק אכלתי את הלב שאת ארוחת הצהרים המאוחרת אכלנו באמצע השטח בשמש במקום בבריכה שהייתה מרחק 20 דק' נסיעה - לו רק ידעתי שהמקום מוצל וככ יפה.
בפעם הבאה אדאג שאת ארוחת הצהרים נאכל בבריכה.
אני פאדיה אשתו של איהאב בעל הפגרו
המסלול היה אחלה והחבורה היתה יותר אני מפחדת משטח אבל בטיול הזה היה אחרת כי כולם נתנו לי כח והמדריך היה אחלה כי הוא כל הזמן היה נותן אנרגיה לכולם " אמרתי להם שאני לא אחזור על זה כי פחדתי הרבה אבל אם יהיה עוד טיול אני לא אפספס אבל עם אותה קבוצה ואותו מדריך והרבה תודות לכל הקבוצה
חבל שלא שברתם את הגרוטאה
יש לכם מזל שאין פקחים בארץ אחרת זה היה ניראה אחרת...
תגובה ל 6
לידיעתך
המסלול כולו עובר בסימוני שבילים המופיעים במפה
כדרכי 4x4 .
מי שכתב את תגובה 6
אין לי מושג מי את/ה ואם אתה יודע בכלל מה הנתיבים אותם בחרתי. אבל אם כבר בחרת להתערב ולהעיר אז תהיה שקט כי כל הנתיבים שנבחרו עוברים בסימוני שבילים חלקם שבילים ראשיים וחלקם משניים - הכל מתואם עם הצבא אבל הערות עוקצניות זה כנראה תחום ההתמחות שלך - תנסה לפרגן אני מבטיח לך שלא תפסיד יום אחד מחייך על כך ובנתיים תמשיך לעשות את מה שאתה עושה הכי טוב ולהעיר, אוליי אמצא בדבריך איזו הארה!!.
או דרך נוספת זה להרשם למסלול הבא שייצא בחודש אוק' ולהיווכח כי אכן דבריי אמת הם.
עדי וייזל
תגובה ל 7
התמונה של הבליזר רחוקה מהדרך... אז בלי סיפורים.תמונה אחת שווה אלף מילים. כיף לטייל לא חייבים להרוס. חומר למחשבה.
עדי תבדוק את עצמך ליפני שאת יוצא קטן...
תגובה 11
לאורח מתגובה 11 , תרגיע !! אני מכיר אישית את עדי, והוא לא יורד משבילים. אני משוכנע שאם היית מכיר אותו, היית מדבר אחרת. תנסה פעם להצטרף לטיול שהוא מוביל........
אל תגלו לנו שזה בור הסבחיה.
תגובה ל-7 ו-8
בתמונה 29 ו-30 רואים בברור שלא ממש נסעתם בסימוני שבילים,
אולי פעם באה כדי שתצנזרו את התמונות, חבל שאתר השטח נותן דוגמא רעה
איזה כיף
כל הכבוד לעדי והחבורה על הטיול האתגרי.
הפאגרו שלי בכה מאוד שלא נסע איתכם..
אם כך בפעם הבאה.
שנה טובה לכולם וכל טוב,
מעלה יאיר
הדרך בכביש הגבול המערבי ומעלה יאיר אכן נקראים על שמו של אותו אדם: יאיר פלד, שהיה מפקד סיירת צנחנים. חיילי הסיירת בפיקודו פרצו את המעלה בעבודת ידיים . פלד נרצח בנחל סרפד ב-1959, על ידי בדואי שהיה אחראי גם לתקיפת האוטובוס במעלה עקרבים. לאחר הרצח, גורשו מהנגב כל הבדואים שלא היו אזרחי ישראל אך רובם חזרו במהרה. עמוס ירקוני, שהיה מפקד סיירת שקד, רדף באובססיה אחר הרוצח וב-1968 לאחר כיבוש סיני מצאו אותו והוא נהרג במהלך חילופי יריות עם חיילי צה"ל
למי שכתב תגובה 12
אני חושבת שאתה לא היתה בגלל כך אתה רואה את השטח רע אניהיתי ופחדתי אבל היה מדהים וזה כולו היה באמת כך
למדריך שלנו עדי
תמשיך להיות חזק ולא להתיחס כי אני רואה הרבה תגובות לא כל כך בגלל כך תמשיך עם הרבה טיולים ומסלולים כי היה מיוחד אשתו של בעל הפגרו
בור הסבחיה
ממש אבל ממש בושה
קודם כל הטיול ממש יפה וגם נוף מדהים ורואים שעשיתם חיים.
אבל למה למה יש תמונה למעלה שרואים את הGMC עולה בהר שלא מסומן בשביל מנסה לעשות פוזות כי יש לי גי'פ גבוהה והוא עובר הכל פשוט הרס שם את הגבעה וגם הרס בתים לחיות שחיו שם וגם אוכל ובגלל זה החברה להגנת הטבע סוגרת לנו שבילים ומסלולים כי אנחנו לא יודעים לשמור!!!
עדי הוספת התמונה
עדי -
ברשותך הוספתי את תמונת בור הסבחיה לאנציקלופדית השטח