אכן כן
1
גם אני
גם אני בפנים!
מועדון גימיני
בשמחה .אפשר גם לארגן טיול קטן [email protected]
מועדון ג'מני
מועדון ג'ימיני
כל מי שמעוניין להצתרף ...
אנה צרו איתי קשר במייל [email protected]! ותשלחו לי שם את הפלא שלכם ואתקשר אליכם! בברכה! פיני שמעון
:)
גם הגימיני רוצה להצטרף ובשמחה רבה !!!
נשמע מצוין
בשמחה
בירשותיי גימיני 06 מעוניין להיצטרף לטיולים וגם למועדון [email protected] 0522727038
לפותח השרשור - יהיה או לא יהיה?
גם אני מעונין - גם למועדון וגם לטיולים. ג'ימני מדוגם 06 [email protected] 050-6292101 רחובות יאיר
נו ומה עושים ?
האים יש מסלול? תאריך פגישה? אלי. טלפון 057-5511126
אהלן, שלחתי לך מייל עם פרטים - אבל שיהיה שוב (לא מזיק) אביב אוחנה - 050-6975223
אהלן, שלחתי לך מייל עם פרטים - אבל שיהיה שוב (לא מזיק) אביב אוחנה - 050-6975223
מעוניין גם כן
שלום גם אני מעוניין התחדשתי לפני כשבוע בג'ימני 2008 אוטומט אני מאזור ירושלים ומעוניין גם להצטרף לטיולים בעיקר בימי שבת [email protected] תודה
יאלה גם אני בפנים...
שלום לכולם גם אני מצטרף למועדון וגם לטיולים גמני 2008 ואנוכי אדריכל מפגש הג'מני שהיה בחורשן [email protected] שרון חרוזי
קדימה
גם אני מעוניין להצטרף... [email protected] עומר, רחובות
גם אני גם אני :-)
גם סוזי (ג'ימני) הצעירה ואני נשמח גם כן [email protected] חיפה
יש לי פיצוח
אשמח להצטרף
[email protected] אחלה נשמע סבבה צרו קשר 0577355250 בעל גימיני כחול
אז מה עם מפגש?
מה דעתכם על שבת הקרובה (08.11)? למי שיכול. מפגש בהר חורשן?
שלום שלום
אל תשכחו לעדכן גם אותי...
דוד מירושלים 0546560247 [email protected]
ד"א שרון לא ידעתי ששלך 2008 חשבתי שרק אני הייתי המתאבד היחידי בעל הרכב החדש שהגיע למפגש שהיה בחורשן....ועוד מירושלים...
מה קורה?
טוב, אני לא יודע אם יש היענות למחר (שבת) , אז אין טעם לנסוע למקום רחוק (למי שמגיע מהמרכז). בכל מקרה, אני אהיה מחר בסביבות 15:00 בבור בתא. ולזיהוי, אני אשים מדבקה של מועדון הג'ימני. יאללה ביי. צחי.
מדבקה של מועדון הג'ימני?
היי
שלום רב לכולם ..
אני מצטער על זה שלא הייתי פה פשוט לא היה לי זמן בתקופה האחרונת להיכנס ! מי מעוניין בטיול ביום שישי הקרוב ? ה-14 לחודש ? ואם מישהו מעוניין רעיונות לטיולים התקבלו בברכה אפשר אפילו סתם להיפגש בתא בתל ברוך למפגש ראשון ומשם להתחיל להריץ את המועדון קדימה!
זה יכול להיות נחמד
אחלה
אני מעוניין לטייל ב שבת הקרובה מי בא?
מי שמעוניין שיצור קשר ונחשוב על הכיוון.
שיהיה בהצלחה
שיהיה לכם בהצלחה מועדון יחודי זה כיף גדול ואני אומר זאת מנסיון בתור חבר במועדון טריוס
היי
מבקש לוודא הרשמתי, למרות שפרטים הועברו לפיני בשישי בבור אור סלע, חולון 050-8785552 [email protected]
אני מעונין לטייל בשבת הקרובה
שלום, מעוניין להצטרף למועדון. רכשתי השבוע ג'ימני, שיפורים יותקנו השבוע. מנוסה בהובלת טיולים. ליאור
או! הנה מוביל נוסף למועדון
כן כן טיול טיול..
יאללה חבר'ה בואו נתארגן למשהו בשבת...
רק צריך מובילים, שבילים והכי חשוב, הרבה ג'ימנים..
כי אין כמו לראות שיירה של הקטנצ'יקים האלה..
אני גם בעד טיול
אם מתארגנים לטיול בשבת אשמח להצטרף רמי גימיני כחול.
הצעה לטיול מועדון ג'ימני
אני מציע להוביל טיול מועדון ג'ימני קל בשבת הקרובה 22.11 (הובלה ראשונה, איזה פחד...) המסלול כאן: http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=TRAILS&catID=4&articleId=2526 מפגש בשעה 9:30 בתחנת הדלק של צומת שמשון. אני צריך מוביל מנוסה מאחורי בתור בקר התברברויות (יש לי כבר אחד שטרם נתן תשובה). מי שרוצה להצטרף ירשום שם וטלפון ואם הוא יכול לשמש כבקר. מכשירי קשר בתדרים אמריקאים - מומלץ. מספר המקומות מוגבל, מהרו פן תאחרו. :) נ.ב זה יהיה הטיול השני של המועדון
בקשר לטיול
היי זה רמי נפגשנו בבור במפגש שבוע שעבר אשמח להצטרף לטיול ואם תצטרך עזרה בכל דבר תודיע לי מאשר את הצטרפותי בשבת אם לא יהיו הפתעות לא צפויות אשמח אם תעדכן אותי 0577355250 רמי
אני בפנים
אהלן, אני גם מצטרף. צחי 0502175113 נתראה.
הממ...
בקר ההתברברויות לא יגיע. מישהו יוכל לשמש כבקר?
אהלן, אני חברה נשמח להצטרף לטיול ... תודה, אביב 050-6975223
אוווו נהדר!!!!
איזה יופי יש טיול...
אני גם בפנים! דוד מירושלים 054-6560247
יש לך מושג כמה זמן זה יקח?
אולי בדרך אפשר גם לרדת לטיול רגלי ולקטוף חלבלובים..חחח סתאאאם.
אבל אולי כן כדאי להתארגן על קפה ועוגיות...
אני בפנים גם כן !!!
אני בפנים גם כן ..
טיול ביום שבת 22.11.08 בית שמש
אני משער שאגיע אם לא יהיו הפתעות מיוחדות חבל קצת שזה עבירות קלה לא עובר לי טיול אם אני לא מדליק את הילוך הכח.... סתם קראתי על המסלול נשמע מדהים אני מביא 2 מכשירי קשר של קוברה ומצלמת וידאו...
יש לי מושג
אהלן,גם עם ג'ימיני מהדרום
מעוניין להצטרף לטיולים אולי אפילו ביום שבת הזה....
[email protected]
0523122120יותם
צירוף פרטים
רשומים כרגע
רשומים כרגע:
יאיר כחול
רמי כחול
צחי כסף
אביב ?
דוד ?
פיני שחור
שחר לבן
יותם ?
(השלם את החסר...)
אני בפנים
אני אצטרף בכיף עומר 0545447249 [email protected]
רשומים כרגע
רשומים כרגע יאיר כחול רמי כחול צחי כסף אביב ? דוד ? פיני שחור שחר לבן יותם ? עומר ?
אני גם מגיע דימה מחולון
אני מגיע ומכיר מקומות לשעשוע באזור. 0544392101 [email protected]
יותם -ירוק בקבוק.
היי
חבר'ה אני נאלץ לוותר הפעם כבר הודעתי לפיני בכל אופן תהנו רמי גימיני כחול
אז נפגשים מחר ב9:30
רשומים כרגע - ועדכון מקום
רשומים כרגע
יאיר כחול
צחי כסף
אביב ?
דוד ?
פיני שחור
שחר לבן
יותם ירוק
עומר ?
מקום המפגש: תחנת הדלק בצומת נחשון ולא צומת שמשון כפי שנכתב למעלה. הצומת -בהצטלבות של כביש 44 (שם נמצאת התחנה) וכביש 3.
שעת המפגש: 9:30
למאחרים: אל תאחרו
הטיול יהיה בסגנון מה שיוצא - אני מרוצה.
תהיו מוכנים נפשית להתקדמות בקצב אחד לפנים שניים לאחור.
סיפור הטיול מצורף להודעה כמסמך וורד. גזור ושמור.
נא לאשר כאן שידוע לכם המקום והשעה!
אהלן,
אני בפנים, 9:30 צומת נחשון.
תודה
אביב
קיבלתי..
צומת נחשון 9:30 בתחנת הדלק.
בפנים
אני יהיה שם !
אחלה
דוד נ'ימני לבן.. נתראה מחר..
לילה טוב,שיהיה טיול מוצלח ניתראה שם..
לילה טוב,שיהיה טיול מוצלח ניתראה שם..יותם ולירון
מצטרפת למועדון מיכל גימיני כחול
מצטרפת למועדון מיכל 0526210203 [email protected] גימיני כחול וחוץ מזה מוזמנים להצטרף לחבורת הסינגלים שלנו בשטח בני 40 פלוס מינוס מי שמעונין חתקשר ולא רק גימינאים גם גיפלסאים ןגם גיפאים
חבל שראיתי מאוחר
ולא ידעתי מראש אם אני עובד או לא תעשו חיים ואני מקוה להצטרף בהמשך לטיולים
מאמין שפיספסתי!!
מצטער שלא הגעתי לטיול היום . אתמול אחד החברים הכי טובים שלי חחג מסיבת יום הולדת עד שעה מאוחרת זה היה בהפתעה , בגלל זה נבצר ממני להגיע ! שיהיה שבוע טוב לכולם ! פיני שמעון, מנהל מועדון ג'ימני ישראל!
אחלה טיול
הטיול היה נחמד 8 קוביות קטנות אשר מסוגלות להרבה יותר משבילים, צריך לאתרגן על משהו יותר אתגרי.
יאיר תודה על הטיול.
היה טיול חננות נחמד
היה טיול חננות (עבור הג'ימני הכל יכול). הג'ימאף (ג'ימני עם אף) הגמד ראשון ואחריו עוד שבעה גמדים קטנים. למרבה הפלא לא התברברנו ואפילו הראינו שהג'ימני מסוגל לנסות להניע רכב תקוע בלי מצבר בדרך (אבל זה לא הצליח. טוב, זה בסך הכל ג'ימני...). היה לנו גם את הכבוד לפגוש בעין לימון את הטריוסים שהיו בטיול מועדון. מחכים לתמונות וסרטון שהבטיח שחר - צלם המועדון :). קיפצו נא לפורום שלכם ב- www.terios.tk, בצד שמאל הקישו על 'פורום' (בצהוב) ולמטה על 'מועדון ג'ימני'. יש מתנדב/ת להוביל טיול בשבת הבאה?
שלום, יש טיול השבת? ליאור
זו שאלה שאלתית
אם יהיה מוביל - יהיה טיול 
שלום, דיברתי עם חבר שהעלה אופציה למסלול לא ארוך עם אתגר מדי פעם בעבירות קל בינוני. מאלמוג למצוקי דרגות. אפשר גם מקוצר יותר מקליה למצוקי דרגות. בסוף אפשר לסיים במפגש וארוחה על חוף ים המלח. מתאים ? עקרונית אין לי בעיה להוביל... (יאיר - דבר איתי בבקשה 0522499438). ליאור
טיול ג'ימני לשבת הקרובה
הטיול ב'בישול'.
פרטים בקרוב (לפני שבת) בפורום המועדון.
בתקווה שהתבשיל יצליח 
התבשיל הצליח
פרטים על טיול חברי מועדון ג'ימני לשבת הקרובה בפורום המועדון.
טיול בשבת הקרובה-מזוהרים לשוכה
שלום לכולם, בשבת הקרובה אנחנו יוצאים לטייל במסלול שמתחיל בכפר הנגמלים זוהרים ומסתיים ליד תל שוכה (דקה מצומת האלה), המסלול בעבירות רגועה אך מטלטלת וכולל אתרים מעניינים כמו חרבת קיט, תל בורגין, חרבת עתרי (אופציונלי) ועוד. מומלץ להצטייד בפנסים עמ לבקר במחילות מסתור (אופציונלי) מפגש בשבת ב-10:00 בצומת הכבישים 35 ו-38 עד כה אישרו את השתתפותם 4 רכבים מי שרוצה להצטרף מוזמן עומר 0545447249
העלתי תמונות לאלבום
טיול מחר, שבת 5.12.08
מעוניין לפתוח מועדון ג
אהלן, אני מעוניין להצטרף למועדון, התחדשתי בגימני לפני מספר ימים, אז אם ישנה אפשרות להצטרף למועדון זה יהיה אחלה, לי קוראים טוני, אני חיפאי והמייל שלי [email protected]
,תודה מראש
נ.ב. לפי ההודעה האחרונה בפורום כאן מדובר בזמן רב, אני מקווה שההצטרפות עדיין אקטואלית :)